Kun tarvitset asiansa osaavaa kurottajapalvelua, ota yhteys ammattilaisiin. Pasi Kaikolla ja muulla Kurottapalvelun henkilökunnalla on alalta pitkä kokemus.

Kurottajapalvelu PKR perustettiin keväällä 2017, mutta taustalla on vuosikymmenten kokemus kurottajatoiminnasta.

Kurottajapalvelu PKR:n kurottajat palvelevat ennen kaikkea rakennusliikkeitä.
– Toimimme rakennustyömailla ja nostamme tarpeen mukaan esimerkiksi gyproc-levyjä, ikkunoita, tasoitteita sekä suoritamme henkilönostoja, Pasi Kaikko kertoo.
Yksityisille asiakkaille yritys suorittaa esimerkiksi kuormien purkua omakotitalotyömailla.

Vahvaa osaamista ja ammattitaitoista palvelua

Kaikko itse on ajanut kurottajaa vuodesta 2001 saakka, joten kokemusta löytyy. Myös muu henkilökunta on erittäin ammattitaitoista.
– Panostamme hyvään palveluun. Olemme oman alamme ammattilaisia ja meiltä asiakas saa luotettavaa ja asiansa osaavaa palvelua.
Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee Kuopion alueella kolme ja Jyväskylässä kaksi henkilöä. Kalustoon kuuluu kaksi uutta 26 metrin kurottajaa, yksi käytetty 25-metrinen sekä pari vuokrakonetta. Tulevaisuudessa konekantaa kehitetään edelleen. Asiakkaan etua silmälläpitäen myös palveluja jatkokehitetään.
– Olemme kehittäneet rakennusliikkeille uuden palvelun. Meiltä voi jatkossa tilata palvelupaketin, johon kuuluu kurottajan lisäksi kuski ja apumies. Usein rakennustyömailla on pula apukäsistä, joten meiltä järjestyy koko paketti samasta luukusta, Kaikko kertoo.

p

Kurottajapalvelu PKR
puh. 050 430 7709 Kuopio
puh. 044 430 2266 Jyväskylä
kurottaja@kp-pkr.fi
www.kp-pkr.fi