Lasitettu parveke tai terassi tuo kotiin yhden lisähuoneen.

Kuopion Lasimestarit myy ja asentaa laadukkaat, kotimaiset lasiterassit, parvekelasitukset sekä kaidelasitukset.

Parveke-, tai terassilasitus tuo kotiin yhden lisähuoneen, jossa kevät alkaa aiemmin ja kesä kestää pitempään. Lasitus vähentää liikenteen tuomaa melua ja säästää energiaa pitäen niin helteen kuin kylmyyden loitolla. Uusimpien tutkimusten mukaan kerrostaloasunnossa lasituksella saavutetaan keskimäärin 5,9 prosentin energiansäästö. Kuopion Lasimestareiden vankkaa kokemusta ja asiantuntemusta kannattaa käyttää hyödyksi jo remonttia suunnitellessa.
– Annamme mielellämme vinkkejä ennen rakentamista ja asiantuntijamme kannattaa myös kutsua maksuttomalle arviointikäynnille. Miehillämme on vuosikymmenten kokemus, joten he pystyvät neuvomaan, mitkä ratkaisut ovat järkeviä eri tilanteissa, toimitusjohtaja Miia Airaksinen kertoo.
Yhteistyökumppaneiden kautta asiakas saa tarvittaessa parvekkeelle ja terassille myös verhot ja lämmittimet ja muut tarvikkeet.

Lasimestarit huoltavat parvekelasisi

Iän karttuessa lasitukset tarvitsevat huoltoa. Erityisesti parvekelasituksiin ja pyörästöihin tulee vikoja, kun laseilla on ikää 15 vuotta.
– Teemme huoltoja lasituksiin ja meiltä löytyy myös jonkin verran vara-osia eri valmistajien laseihin. Tarvittaessa pystymme usein pidentämään lasien käyttöikää pienillä korjauksilla, mikäli asiakas niin haluaa.

p

Kuopion Lasimestarit
Telkkistentie 6, 70460 Kuopio
ma – pe 8 – 16.30
puh. 0440 622 132
toimisto@kuopionlasimestarit.fi
www.kuopionlasimestarit.fi
Myös Facebookissa