Meillä pestään takuupuhtaaksi kaikki lentävistä matoista siihen parhaaseen paitaan, Jukka Rautakoski ja Sami Stenroth lupaavat.

Kuopiolainen PesulaMestarit pesee Leväsellä sekä yksittäiset tekstiilit että matot nopealla aikataululla. Tehokas matonpesu tapahtuu modernein menetelmin ja muut vesipesuun liittyvät palvelut ovat todella monipuoliset.
Yrittäjä Jukka Rautakoski ja Sami Stenroth ovat tehneet puhdasta jälkeä jo 25 vuotta. Kokeneet ammattilaiset eivät hätkähdä haastaviakaan töitä.
– Pestävät matot ja muut tekstiilit ovat nyt paljon monimuotoisempia. Tehtävämme on pitää osaaminen ja kalusto ajan tasalla, samoin palvelutarjonta täytyy mitoittaa asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Palvelemme parhaan osaamisemme mukaan, vaikka pesuun tuotaisiin lentävä taikamatto. Kyllä sekin meidän tekniikalla puhtaaksi saadaan, Jukka ja Sami lupaavat leveästi hymyillen.
PesulaMestareiden palveluihin yksityisasiakkaille kuuluvat mattojen vesipesun lisäksi myös kemialliset pesut, työvaatteiden pesu sekä vuokramattopalvelu.

p

JR PesulaMestarit Oy
Kartanonkatu 2
70700 Kuopio
puh. 040 676 3626
ma – pe 9 – 17
myynti@pesulamestarit.fi
www.pesulamestarit.fi