Tervetuloa kotiin, Jouni Tirronen toivottaa Henna Aravirralle.

Smart Kotirakentajat on paikallinen, monipuolinen ja luotettava rakennusliike, jolle laadukas, asukkaan tarpeet täyttävä lopputulos on kunnia-asia.

Smart Kotirakentajien palveluihin kuuluu niin uudisrakentaminen kuin remontointikin. Pääpaino on kuitenkin uudisrakentamisessa. Seuraavaksi nousee yhdeksän asunnon rivitaloyhtiö Saaristokaupungin alueelle.
– Työn laatu ja jälki ovat niitä asioita, joihin erityisesti panostamme. Teemme työt huolella ja ammattitaidolla. Meille jokainen kohde on kunnia-asia ja käyntikortti, kertoo Jouni Tirronen, Smart Kotirakentajien isä ja äiti.
Rakentaminen on ollut Tirrosella verissä jo lapsesta lähtien.
– Minulla on puusepän ja rakennusalan koulutus ja olen tehnyt esimerkiksi mittatilaussaunoja, omakotitaloja ja erinäisistä rakennusalan töistä minulla on yli 20 vuoden kokemus. Aikaisemmin yritys toimi Rakennuspalvelu Jouni Tirrosen nimellä, mutta puolitoista vuotta sitten nimi ja yhtiömuoto vaihtuivat Smart Kotirakentajiksi. Samalla toiminnan pääpaino siirtyi nimenomaan uudisrakentamiseen.
Yritys tekee suurempien kohteiden lisäksi myös pienkohteita kuten omakotitaloja. Toimialueena on Kuopion seutu ja muu Pohjois-Savo. Henkilöstöä on noin 10 henkilöä.

Asunnot asiakkaan ehdoilla

Smart Kotirakentajien toiminnan kulmakivi on asiakaspalvelu. Asukkaat pääsevät mukaan suunnitteluun jo varhaisessa vaiheessa.
– Esimerkiksi piirustuksia tehdessä otamme huomioon tulevien asukkaiden kommentit ja huomiot, mikäli asiakas on riittävän ajoissa liikkeellä.
Suunnittelussa mietitäänkin erityisen tarkasti asukasnäkökulmaa. Kortekadun kohteessa jokaiseen kotiin on haluttu taata oma rauhallinen piha ja ilmapiiri.
– Huolehdimme asiakkaista ja otamme myös palautetta vastaan. Hyvä laatu ja asiakastyytyväisyys on meille asioita, joista emme tingi.

Monipuoliset palvelut

Yrityksen palveluihin kuuluvat myös korjausrakentaminen sekä alihankintatyöt toisille rakennusliikkeille.
– Näitä teemme mahdollisuuksien mukaan. Olipa kyseessä millainen työ tahansa, teemme työmme huolella ja tinkimättömällä ammattitaidolla.


 

 

Henna ja Tomi Aravirta muuttivat elokuussa Smart Kotirakentajien rakentamaan asuntoon Saaristokaupunkiin.
– Etsimme pitkään sopivaa kotia ja tykästyimme tähän asuntoon. Erityisesti hyvä sijainti, terassi ja pieni oma piha, huonekorkeus sekä laadukkaat materiaalit olivat plussaa, Henna Aravirta kertoo.
Perhe pääsi vaikuttamaan pohjapiirrokseen sekä sisustukseen ja kalustukseen. Aravirrat kertovat, että toiveiden huomioimisella oli heille suuri merkitys. Pariskunta antaa myös kiitosta Smart Kotirakentajien koko henkilökunnalle joustavasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta.
– Koko porukka työmiehet mukaan lukien oli tosi kivoja. Heillä oli aina aikaa kuunnella ja selittää asioita, niin että maallikkokin ymmärtää. Siiri Kumlin hoiti Smart Kotirakentajien kautta myös entisen asunnon myynnin, joten kokonaisuus toimi hienosti. Projektista jäi myönteinen fiilis ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen, Tomi Aravirta sanoo.

p

Smart Kotirakentajat
puh. 040 561 5937
jouni@smartkotirakentajat.fi
www.smartkotirakentajat.fi