Lasinpojat.fi avaa alkuvuonna yrityksille suunnatun nettikaupan. Tuulilasivalikoimamme ovat laajat, Jalar Kerdmann kertoo.

Lasinpojat.fi myy, vaihtaa ja korjaa tuulilasit takuutyönä. Ensi vuoden alkupuolella avautuu myös nettikauppa, joka palvelee alan yrityksiä.

Yrittäjä Jalar Kerdmann kertoo, että laajentaminen tukkukauppaan on luonteva jatkumo yritystoiminnalle.
– Nettikauppa avautuu kotisivuillemme tammi-helmikuun aikana ja siellä on täysi valikoima liikkeemme laseja.
Valikoimiin kuuluvat kaikki yleisimmät tuulilasimerkit. Tällä hetkellä varastossa on noin tuhat lasia ja varastoa tullaan laajentamaan edelleen. Valikoimiin kuuluvat esimerkiksi laadukkaat NordGlassin, Pilkingtonin, Saint-Gobainin ja AGC:n autolasit.
– Kaikki lasiliikkeet voivat ottaa meihin yhteyttä, palvelemme joustavasti, asiantuntemuksella ja laajoin valikoimin.

Vaihdot ja korjaukset kohtuuhinnalla

Lasinpoikien palveluihin kuuluvat edelleen myös tuulilasien korjaukset ja vaihdot.
– Valttejamme ovat kokemus sekä nopea ja laadukas palvelu.
Kiveniskemät korjataan 15 – 30 minuutissa. Lopputulokseen vaikuttaa se, kuinka laaja vaurio on ja kuinka paljon säröön on mennyt likaa. Mikäli mahdollista, jälki kannattaakin suojata heti vaurion tapahduttua vaikka teipinpätkällä.
Tuulilasin vaihtoon aikaa varataan kolme tuntia. Liimauksessa käytetään SIKA-lasiliimaa, joka on tunnettu laadukkuudestaan ja nopeasta kuivumisajasta. Tarvittaessa asiakas saa tuulilasinvaihdon ajaksi käyttöönsä laina-auton veloituksetta.
– Mikäli sijaisautolle on tarvetta, siitä kannattaa ilmoittaa meille etukäteen ajanvarauksen yhteydessä, Kerdmann muistuttaa.
Tuulilasit vaihdetaan Teräskadulla huolella ja ammattitaidolla.
– Annamme tuulilaseille vuoden takuun ja työlle elinikäisen takuun. Meille on kunnia-asia, että tekemämme työ kestää ja on laadukasta.

p

Lasinpojat Oy
Teräskatu 2, Kuopio 70150
ma – pe 8 – 17
la – su sopimuksen mukaan
puh. 040 872 0844
info@lasinpojat.fi
www.lasinpojat.fi