Seikkailupuisto Leppis on kesän suursuosikki, ennustaa Sami Korventaus.

Puuhaa riittää niin viidakon valtiaille kuin parkettien partaveitsillekin

Leppävirralla riittää aktiviteetteja ja elämyksiä tänäkin kesänä moneen makuun, palvelu- ja tapahtuma-yhdistelmä hakee vertaistaan koko Suomesta. Vilkkaan viitostien varressa kohtaavat aktiivisesta vapaa-ajanvietosta kiinnostuneet, perhelomailijat sekä hyvän musiikin ja viihteen ystävät.

Vappuna avattiin suurelle yleisölle Leppävirran uusin vetonaula, aivan uudenlainen liikuntaelämys eli Pohjois-Savon pisimmällä kiipeilyradalla varustettu Seikkailupuisto Leppis. Vokkolan urheilualueen viereen Leppävirta Areenan ja uimarannan väliseen metsikköön noussut seikkailupuisto on sijainniltaan ihanteellinen ja tasoltaan Suomen ehdotonta kärkiluokkaa. Yrittäjä Sami Korventaus on tyytyväinen seikkailupuiston herättämään kiinnostukseen. Savon ainoa seikkailupuisto tuntuu kiinnostaa niin ryhmiä kuin yksityisiäkin kaveriporukoista firmojen virkistyspäiviin. Yksittäinen kiipeilijä voi tulla paikalle ilman etukäteisvarausta, mutta ryhmille suositellaan yhteydenottoa etukäteen.
– Kesä-heinäkuulle tulee koko ajan erikokoisten ryhmien varauksia, eli jos on kyse vaikkapa polttareista tai synttäreistä kannattaa vierailu vinkata myös meidän kalenteriin. Alue on kaikkien vapaassa käytössä, pääsymaksu vaaditaan vain radoille. Radoilla seikkaillaan aina valvotusti ja tarkkojen turvaohjeiden mukaisesti, minimipituus seikkailijalle on 130 cm. Korventaus painottaa. Seikkailupuisto Leppiksessä voi kokea vauhtia ja jännitystä turvallisesti, olipa sitten viettämässä virkistyspäivää tai hakemassa vaativimman radan fyysistä haastetta, Korventaus opastaa.

Kesä on täynnä tapahtumia

Vesileppis Areenasta on kahdessa vuodessa kehittynyt merkittävä, uudenlainen tapahtumakeskus. Leppävirran virkistysuimala Leppäkerttu Oy:n toimitusjohtaja Esa Salmiheimo ei epäröi arvioidessaan Leppävirran tarjoavan valtakunnallisesti ainutlaatuisen elämyskokonaisuuden. Vesileppis Areena, Seikkailupuisto Leppis, hotellin ja virkistysuimalan todella monipuoliset palvelut ja lisäksi Leppävirran kunnan muu palvelu- ja tapahtumatarjonta ovat yhdessä enemmän kuin pelkkä osiensa summa.
– Vesileppis Areenalla tapahtuu koko kesän, mutta tässä muutama kuuma tärppi. Vesileppiksen juhannustapahtuma tuo Leppävirralle 1990-luvun tähtiartisteja Movetronista Aikakoneeseen ja Erika Vikmaniin ja perinteisen Savon Sanomat juhannusneitokilpailun finaalin. Vahvasti ysäriteemaiseen juhannusjuhlaan odotamme tuhansia vieraita, Salmiheimo kertoo.

Maailman Hauskin Ismo ja kuuma hiihtokesä

Heinäkuun 21. päivä Leppävirralle saapuu maailman hauskimmaksi mieheksi valittu Ismo Leikola. Hollywoodissa asuva stand up-tähti vetää liki parituntisen setin. Elokuun huipputapahtuma on rockin kuninkaan eli Elvis Presleyn merkeissä vietettävä Elvis-Weekend 18.-19.8. Elviksen kuolemasta on neljäkymmentä vuotta ja häntä muistetaan useamman rockryhmän voimin. Tämäkin tapahtuma kokoaa kansaa runsaasti eri puolilta Suomea, Salmiheimo ennustaa.
– Talvella pidetyt Luolajääveiston MM-kisat ilahduttavat nekin pitkälle kesään, kilpailutyöt ovat nähtävillä hiihtoareenalla kesäkuun loppuun asti. Myöhemmin kesällä aktiivihiihtäjät kaivavat jo sukset esille ja aloittavat valmistautumisen olympiatalveen Leppävirran kesässä. Kylpylä on auki koko kesän ja keilahallin kesävuorot ovat kaikki tarjolla 14 euron kesähintaan. Laatumajoitusta löytyy niin hotellista kuin hyvin varustelluista mökeistäkin ja hotelliravintolan keittiö loihtii monipuolisia herkkuja. Lyhyesti sanottuna, kesä ilman Leppävirran visiittiä ei ole aktiivilomailijan kannalta täydellinen!


Maailman parhaiden jääveistäjien teokset ovat nähtävillä pitkälle kesään.

p

Seikkailupuisto Leppis
Tiedustelut ja varaukset
Sami Korventaus
puh. 044 297 8146
www.seikkailupuistoleppis.fi

Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppis
Vokkolantie1
79100 Leppävirta
puh. 029 170 0170
myynti@vesileppis.fi
www.vesileppis.fi

Leppävirran kunta
Savonkatu 39, PL 4
79100 Leppävirta
puh. 017 570 911
fax. 017 570 9393
kunta@leppavirta.fi
www.leppavirta.fi