Arja Kinnunen, Nina Laituri ja Pekka Svenn toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan uudistuneen liikenneaseman palveluihin.

Kuopion Puijonlaakson Neste K -liikenneasema on uudistunut niin tiloiltaan kuin palveluiltaankin. Liikenneasemalla palvelee nyt suosittu lounasravintola ja niin päivittäistavarat kuin autotarvikkeetkin löytyvät helposti avarasta liiketilasta.

K-ryhmän liikenneasemat palvelevat nyt asiakkaitaan K-ryhmän ja Nesteen yhteisesti rakentaman Neste K ‑liikenneasemakonseptin alla. Neste K Puijonlaakson kauppias Nina Laituri on tyytyväinen liikenneaseman uuteen ilmeeseen.
– Tehtiin vähän remonttia ja se myös näkyy. Entiset neliöt on jaettu uudella tavalla ja pystymme nyt palvelemaan entistä monipuolisemmin. Ehkä näkyvin, ja varmasti maistuvin, uudistus on meiltä ennen puuttunut keittiö. Olemme saaneet heti ensimmäisinä kuukausina runsaasti lounasasiakkaita. Kaikilla Neste K asemilla, joilla on Koon Keittiön lounas, kelpaava lounaspassi on todella suosittu. Se on vuoden voimassa ja joka 11. lounas on ilmainen. Lounaaseen panostamme vahvasti ja kokkimme tekee hyvää kotiruokaa asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Alueen asukkaille sekä lähialueella työskenteleville tarjoamme siis uuden herkullisen vaihtoehdon alueen lounastarjontaan, Laituri kertoo ja lisää että myös kahvivalikoima on laajentunut. Juhla Mokan rinnalle tuotiin Pelican Rouge -tumma paahto sekä maailman parhaimmat erikoiskahvit, Nespressot.

Auto puhtaaksi ja evästä mukaan

Puijonlaakson Neste on perinteisesti myös ammattiautoilijoiden suosima tauko- ja huoltopaikka. Liikenneasemalta on sujuvat yhteydet moneen suuntaan ja autoilevia asiakkaita on ilahduttanut myös syksyllä käyttöönotettu uusi autonpesukone. Quickwash -autonpesukone on aikaisempaa selvästi tehokkaampi ja palaute pesujäljestä on ollut todella hyvää. Autonpesu käy hellästi pehmoharjoin ja puhdasta tulee varmasti.
Neste K Puijonlaakso palvelee asiakkaitaan varhaisesta aamusta iltayhteentoista. Kaupan valikoimista löytyvät peruselintarvikkeet, jauhelihat, jugurtit, mikroateriat ja eväät työpaikalle.
– Lamput, sulat, öljyt, lasinpesunesteet ja muut autotarvikkeet kuuluvat nekin edelleen valikoimiimme, vaikka yhä harvempi huoltaa autoaan omatoimisesti. Jatkamme edelleen liikenneasemamme hyviä palveluperinteitä, nyt entistä monipuolisemmin raikkaan Neste K -konseptin kautta, Nina Laituri linjaa.

p

Neste K Puijonlaakso
Puijonlaaksontie 4
70200 Kuopio
puh. 017 580 8191
ma – pe  6.30 – 23, la 8 – 23, su 9 – 23
http://liikenneasema.k-market.fi/kaupat/kuopio-puijonlaakso/
Meidät löydät myös Facebookista.