Pancho Villa on viihtyisä paikka myös pikkujouluille ja muihin yksityistilaisuuksiin, Kari Vepsäläinen muistuttaa.

Pancho Villassa hinta ja laatu kohtaavat. Lähes kaikki ruoat, kuten kuulut kastikkeet tehdään alusta asti itse laadukkaista raaka-aineista. Lounaslistalta löytyvät niin suositut burgerit kuin päivittäin vaihtuvat annokset ruokalistalta. Makumaailma vie meksikolaisiin tunnelmiin ja saatavilla on myös kasvis-, vegaanisia kuin gluteenittomiakin vaihtoehtoja.
– Yrittäjä Kari Vepsäläinen kertoo, että lounaan sujuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten ruokailemaan ehtii hyvin lounastauon aikana. Lokakuun alusta meiltä löytyy myös lämmin buffet-lounas salaattipöytineen, joten syömään pääsee entistäkin nopeammin.
Keskeisen sijainnin ansiosta Pancho Villaan on helppo tulla niin jalan, julkisilla kulkuvälineillä kuin autollakin.

Rento paikka illanvietolle

Myös à la carte -listalla riittää valinnanvaraa yli 100 ruokalajin joukosta. Listalta löytyvät niin maukkaat pihvit kuin lasten omat annokset. Fajitas-annoksella lähtee isompikin nälkä, toisaalta kevyet, mutta ruokaisat salaattiannokset ovat keränneet paljon kiitosta. Ruokalista uudistuu marraskuun alusta, joten uusiakin makuelämyksiä on luvassa. Saatavilla on myös pientä naposteltavaa illanvieton lomassa.
– Meillä on A-oikeudet. Ravintolamme onkin erinomainen paikka mukavalle illanvietolle isommallakin porukalla. Meiltä löytyy myös kabinetti, joka on varattavissa kokouksille ja yksityistilaisuuksiin. Pancho Villa on myös rento paikka pikkujouluille, ja pöytävarauksia otamme mielellään vastaan sähköpostilla sekä puhelimitse numeroon 0500 606 078.

p

Pancho Villa
Ajurinkatu 26, 70110 Kuopio
ma – to 10.30 – 20, pe 10.30 – 23,
la 12 – 23, su 13 – 20
puh. 0500 606 078
kuopio@panchovilla.fi
www.panchovilla.fi
Myös Facebookissa