Pancho Villan laajalta listalta löytyy vaihtoehtoja monenkokoiseen nälkään, Kari Vepsäläinen näyttää.

Pancho Villa tarjoaa lounasta arkisin klo 10.30 – 15 välillä aivan Kuopion keskustassa.

Päivittäin vaihtuva lounaslista sisältää hampurilaisia ja vaihtuvia annoksia a la carte -listalta.
– Olemme satsanneet siihen, että lounasannokset valmistuvat nopeasti, joten ruokailemaan ehtii hyvin ruokatauolla, yrittäjä Kari Vepsäläinen kertoo.
Lounaaseen kuuluu maukas salaattipöytä sekä jälkiruokakahvi. Luonnollisesti asiakkaan valittavissa ovat ravintolan koko laajan ruokalistan annokset myös lounasaikaan.

Annoksia isoon ja pieneen nälkään

Monipuoliselta a la carte -listalta löytyykin syömistä isoon ja pieneen nälkään. Annosten perustana ovat laadukkaat raaka-aineet, kuten itse tehdyt majoneesit ja kastikkeet sekä kotimaiset lihat.
– Myös kasvis- ja vegaanisia vaihtoehtoja löytyy muun muassa hampurilaisista ja tortilloista. Annokset voidaan valmistaa myös gluteenittomina, ravintolapäällikkö Tiia Rossi muistuttaa.
Hän vinkkaa kokeilemaan listalta esimerkiksi fajitaksia, joihin saa valittua mieleiset täytteet ja joilla lähtee varmasti suurempikin nälkä.
Listalta löytyy myös kevyitä vaihtoehtoja. Esimerkiksi ruokaisat salaattiannokset ovat keränneet paljon kiitosta.
– Meiltä löytyy myös paljon pientä naposteltavaa, joten Pancho Villaan voi tulla seurustelemaan ja nauttimaan vaikkapa nachoja hyvien juomien kera. Ravintolassamme on myös A-oikeudet, Vepsäläinen muistuttaa.

 

 

p

Pancho Villa
Ajurinkatu 26, 70110 Kuopio
ma – to 10.30 – 20, pe 10.30 – 23,
la 12 – 23, su 13 – 20
puh. 0500 606 078
kuopio@panchovilla.fi
www.panchovilla.fi
Myös Facebookissa