Yrittäjä Samuli Haverinen on ajan tasalla, kun peltialan materiaalit ja valmistustekniikat uusiutuvat
jatkuvasti.

Lähes 40 vuotta toiminut Rakennusmittapelti Oy valmistaa kattopellit ja muut peltituotteet yksityis- ja yritysasiakkaille. Yhteistyökumppanina ovat muun muassa Ruukki ja Lapuan Piristeel Oy.

Rakennusmittapelti Haverinen Oy:n tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi lukkosauma- ja konesaumapeltikatot ja erilaiset profiilipeltikatteet, peltilistat ja ikkunapellit, kulmikkaat ja puolipyöreät sadevesikourut sekä kattoturvatuotteet ja piipunpellit.

Lukkosauma suosittua

Yrittäjä Samuli Haverinen, peltialan yrittäjä toisessa polvessa, tietää, millainen peltituote on paras mihinkin kohteeseen:
– Omakotitalojen kattomateriaaliksi toimitamme paljon lukkosaumapeltiä. Joku asiakas taas voi esimerkiksi kesämökille valita kevyemmän profiilipellin.

Uutuuksia tulossa

Haverinen kertoo, että yritys käyttää tuotannossaan pääosin kotimaisia raaka-aineita ja tarvikkeita. Taattua laatua tulee esimerkiksi Ruukilta ja Lapuan Piristeel Oy:ltä.
– Tälläkin alalla tapahtuu koko ajan. Tulossa on esimerkiksi uusia, fluoripinnoitteisia ja siten aiempaakin helppohoitoisempia ja kestävämpiä sadevesikouruja.
Yrityksen asiakkaina ovat yksityiset kotitaloudet, asennusliikkeet ja isot rakennusliikkeet. Kaikille asiakkaille on tarjolla räätälöidyt ratkaisut. Yrityksellä on toimipiste Kuopion lisäksi myös Kuhmossa.
Rakennusmittapelti Oy toimittaa asiakkailleen myös alan muita tuotteita, kuten kiinnitysruuveja, aluskatteita sekä katelevyjen tiivisteitä. Yrityksen palveluihin kuuluvat tilauksesta tuotteiden asennukset ja vuosittaiset tarkastuspalvelut.

p

Rakennusmittapelti Oy
Varpukuja 1, 70420 Kuopio
puh. 040 052 3471
fax 017 266 0501
ma – to 7 – 16, pe 7 – 15.30
samuli@rakennusmittapelti.fi
www.rakennusmittapelti.fi