Olisiko varaosan tarvetta? Hyvin todennäköisesti meiltä löytyy, lupaa Pasi Huhtinen.

Kuopion Itkonniemellä toimiva VML Sponsor Oy on todellinen pitkänlinjan perheyritys. Konekauppaa on tehty rehdin kaupan periaattein jo 53 vuotta.

Moottoritalo VML Sponsor Oy on 1963 toimintansa aloittaneen Venäläisen Moottoriliike Ky:n ja maahantuontiyritys Tuonti Järvelä Ky:n suora jatkaja. Yritys toimii edelleen perheyrityksenä, yrityksen perustajan tytär ja vävy pyörittävät nyt yrityksen monipuolista toimintaa. Yrittäjä Pasi Huhtinen on ylpeä VML Sponsorin pitkästä historiasta ja toimiviksi todetuista toimintamalleista.
– Myymme hinta-laatusuhteeltaan käypää tavaraa, jonka myös huollamme ja korjaamme. Tarjoamme pienkonealan asiantuntevaa varaosa- ja huoltopalvelua, varaosia löytyy varastosta useimpiin tarpeisiin. Kun ovesta astuu sisään, asiat etenevät ilman viikkojen odotusta. Tästä vanhakantaisuudestamme olen suorastaan ylpeä, Huhtinen kertoo.

Pitkiä asiakassuhteita

Itsekin jo parikymmentä vuotta yrittäjänä toimineella Huhtisella on realistinen näkemys toimialansa suhdannevaihteluista. Verkkokauppa on vallannut alaa, mutta perinteisellä kivijalkakaupalle on yhä tarvetta. Hyvä palvelu ei mene koskaan pois muodista.
– Meillä on paljon jopa vuosikymmeniä kestäneitä asiakkuuksia. Hyvästä esimerkistä käy äskettäin tapaamani mopomies joka oli ostanut ensimmäisen ajopelinsä meiltä tasan 50 vuotta sitten. Ajat muuttuvat, mutta aika paljon tässä on osattu toimia oikeinkin. Trendikkyyden sijasta panostamme käytännöllisyyteen ja palveluun, Huhtinen linjaa VML Sponsorin toimintamallin.

p

VML Sponsor Oy
Itkonniemenkatu 11, 70500 Kuopio
puh. 017 265 2800
fax. 017 265 2801
ma – pe 8.30 – 17
pasi.huhtinen@vmlsponsor.fi
varaosat@vmlsponsor.fi
www.vmlsponsor.fi