Kevään muoti tarjoilee rohkeita kuoseja ja herkullisia värejä. Piatta stailasi Jari Koposen (vas.) ja Ville Turusen valmiiksi kevääseen.

Piattacó on sydämellinen ja rento vaateliike, jossa asiakkaat otetaan vastaan lämpimästi. Tule tutustumaan kevään uutuuksiin, Piattacóssa viihtyvät niin naiset kuin miehet.

Kevään muoti tarjoilee jokaiselle jotakin. Väreistä erityisen ajankohtainen on kirkas punainen, jonka voi yhdistää jännittävästi vaikkapa vaaleanpunaiseen. Herkullisia värejä, kukkakuoseja, ja ylipäänsä luonto- ja kasviteemaa näkyy kuoseissa paljon.
– Lehti- ja viidakkokuvitusta löytyy myös miesten paidoista. Meillä onkin myös miehille yksilöllisiä, valtavirrasta poikkeavia ja tyylikkäitä vaatteita, Piatta Miettinen kertoo.
Kevään ja kesän juhliin liikkeestä löytyy upeita juhla-asuja.
– Nuorekkaat juhlavaatteemme ovat helposti muunneltavissa asusteilla arkeen ja päin vastoin. Kevään kunniaksi Piattacóon on tulossa myös uusi ihana kenkämallisto, jota ei ole muualta saatavilla. Myös laukkumallistossa on paljon uutuuksia, Piatta vinkkaa.

Monenlaiseen kukkaroon sopivat asut

Äitienpäivän lähestyessä kannattaa muistaa Piattacón aina sopiva lahjakortti, joka sisältää myös pukeutumisneuvonnan.
– Asiakkaan palvelu on meille sydämen asia. Autamme asiakasta mielellämme ja annamme vinkkejä pukeutumiseen. Meillä on täällä rento ja kiva fiilis ja otamme kaikki asiakkaat avosylin vastaan. Valikoimastamme löytyy monen makuun ja monenlaiseen kukkaroon sopivat asut.

 

p

Piattacó
Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18, la 10 – 16,
sop. mukaan
puh. 044 700 4600
piatta@piattaco.fi
www.piattaco.fi