Joupetin pesuhallissa asiakkaalla on käytössä laadukkaat välineet. Yrittäjät Jouni Heikkinen (vas.) ja Petri Korhonen näyttävät mallia, miten auto puhdistuu.

Joupet.com on laajentanut palvelujaan entisestään. Yrityksen toimipisteessä Lemminkäisenkadulla on nyt vuokrattavissa pesuhalli henkilö- ja pakettiautoille.

Uusi, noin 50 neliön kokoinen pesuhalli soveltuu hyvin auton pesuun, pieniin huoltohommiin tai vaikka renkaiden vaihtoon.
– Hallista löytyy laadukas painepesuri sekä märkäkuivaimuri, jotka ovat asiakkaan käytössä, Petri Korhonen ja Jouni Heikkinen kertovat.
Hallin voi varata käyttöön etukäteen, mutta paikalle saa huristella yrityksen aukioloaikoina myös ilman varausta.
– Olemme arkisin avoinna kello 8 – 16 välillä, mutta olemme usein paikalla aamuvarhaisesta iltamyöhään ja myös viikonloppuisin. Kannattaa siis virka-ajan ulkopuolellakin pirauttaa meille, jos satumme olemaan paikalla.

Tutustumistarjous kesällä

Tutustumistarjouksena pesuhallin vuokra on elokuun loppuun saakka 9 euroa ensimmäiseltä 30 minuutilta ja seuraavilta 6 euroa.
– Puolessa tunnissahan ehtii jo mukavasti pestä auton.

Kova ja korkeakiiltoinen suoja autoille

Kuopion Kortti-Pisteenkin nimellä tunnettu Joupet.com on lisännyt vanhojen palvelujen rinnalle muitakin uutuuspalveluja.
– Teemme myös maalipinnan suojauskäsittelyjä autoihin. Lacroe on korkeakiiltoinen suoja, jolle annetaan kolmen vuoden takuu. Käsittely suojaa autoa ja pitää auton näyttelykunnossa ilman kiillottamista. Tervetuloa tutustumaan!

p

Joupet.com/Kuopion Kortti-Piste
Lemminkäisenkatu 1, 70500 Kuopio
ma – pe 8 – 16, sopimuksen mukaan
puh. 017 263 3335
joupet@joupet.com
www.joupet.com