Pizzeria Väinön gluteenittomat pizzat paistetaan matalammalla lämmöllä ja pidempään kuin normipizzat. Aina omalla alustallaan ilman kontaktia jauhoihin missään vaiheessa, Raimo Rantala kertoo.

Kuopion asemalla ei enää myydä junalippuja tiskiltä, mutta hyvää ruokaa saa aamusta iltaan. Herkullisen pizzan lisäksi tarjolla on tuoreita, raikkaita salaatteja, erikoisruokavalioita unohtamatta.

Pizzeria Väinöä pyörittää Raimo Rantala. Pizzaa jo vuodesta 1989 valmistanut kokenut yrittäjä viihtyy vilkkailla liikepaikoilla.
– Ihmisiä tulee ja menee, rautatieasemalla olemme kaupunkihyörinän otollisessa kohdassa. Junien lähtö- ja saapumisajat näkyvät selvästi. Reissuun otetaan evästä, junaa odotellessa ruokaillaan ja tietenkin kotiin palatessa on aina hirmu nälkä. Väinö on löytänyt tiensä niin pizzakansan kuin muidenkin lounastajien sydämiin. Keittolounas teki keväällä hyvin kauppansa mutta on nyt kesätauolla. Vegaanit ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavat ovat hekin antaneet keittiöömme kiittävät palautteet, Rantala kertoo.

Salaatti on maukas vaihtoehto

Jo aamuseitsemältä on tarjolla hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyinen aamupala. Lounaspizza välillä 10.30 – 14 on hinnoiteltu herkkusuuystävällisesti, hinnat ovat alkaen 6.90 ja limppari tai salaatti tai kahvi kuuluu samaan hintaan. Tarjolla ovat myös monipuolisen salaattipöydän antimet.
– Salaattipöytään panostamme vahvasti, tarjolla on aina tuore ja raikas kattaus monipuolisin lisukkein. Rautatieaseman ravintola ja pizzeria Väinö on siis huomattavasti monipuolisempi kuin normipizzeria. Kesällä viihdymme tietenkin myös rennolla city-terassillamme. Ja käykääpä myös tutustumassa upouusiin nettisivuihimme www.pizzeriavaino.fi. Sieltä on näppärä tilata oma suosikkipizza vaikka sohvalta selältään, vinkkaa Raimo.

p

Pizzeria Väinö
Asemakatu 1,70100 Kuopio
puh. 040 0405252
ma – pe 7 – 20.30, la 8 – 20.30
su 9 – 20.30
www.pizzeriavaino.fi
Meidät löydät myös facebookista