Illallinen kahdelle, olkaa hyvä!

Kauppahallin Lihapisteen valikoimissa ovat aina kunkin vuodenajan parhaat tuotteet. Talven pimeyttä ja kaamosta on omiaan piristämään maukas ateria, jonka aitoja makuja vahvistavat lämpimät tunteet.

Lihapisteen yrittäjä Kari Voutilainen pitää laadukasta ja monipuolista valikoimaa sekä reilun palvelun perinteitä kunnia-asiana. Voutilainen kertoo lihatiskin muokkautuvan vuodenkierron mukaan, ja kuhunkin sesonkiin sopivat lihat kuten myös vinkit niiden käsittelyyn löytyvät Lihapisteeltä.
Syksy on hirviaikaa, ja talvella ja keväällä nautitaan vaikkapa Angus-härän lihasta. Siitä syntyy mitä moninaisimpia lihaisia herkkuja vaativaankin makuun. Lihapisteen monipuolinen tiski antaa mahdollisuuden mitä moninaisimpiin herkkuhetkiin.

Illallinen kahdelle

– Myös naudanlihasta syntyy upeita aterioita, vaikkapa selkeä, täyteläisen makuelämyksen antava yhdistelmä. Käytin ateriassa naudan sisäfilettä n. 160 gr per ruokailija, käärin fileen ympärille savupekonia ja lisukkeeksi valmistin palsternakkapyreen. Lautaselta löytyy lisäksi oliiviöljyssä kuullotettua tomaattia joka on maustettu mustapippurilla, suolalla ja yrteillä. Siinä kaikki, simppeliä kuten rakkaus pakkasella, Kari vinkkaa.

p

Lihapiste
K.Voutilainen
Kuopion Kauppahalli
ma – pe 8 -17, la 8 – 15
puh. 017 261 7632
kari@lihapiste.fi
www.lihapiste.fi
Myös Facebookissa