Mikrosementti sopii niin lattioihin, seiniin kuin kalusteisiinkin.

Innovatiivinen mikrosementti on laadukas ja monikäyttöinen pinnoite, jota voidaan käyttää sekä kuiviin että märkätiloihin. Tiivis pinnoite on sileä ja saumaton ja siksi erittäin helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä. Mikrosementillä on entistä helpompi luoda yksilöllinen ja moderni ilme kodin sisustukseen.

MP-Decoration tekee mikrosementti- ja sementtipinnoitteita uusiin ja vanhoihin kohteisiin ja on vuoden 2017 kesäkuusta alkaen toiminut CimentArt -mikrosementin maahantuojia ja asentajia. Mikrosementin ja sementtipinnoitteiden asennuskoulutukset kuuluvat nekin yrityksen palveluihin. Yrittäjä Miika Parviainen kertoo mikrosementin olevan todella suosittu pinnoite muualla Euroopassa. Espanjalaisen CimentArt-sementin monipuolinen ja laadukas valikoima on yhä useamman suomalaisenkin rakentajan valinta.
– Mikrosementin käyttökohteita ovat esimerkiksi seinät, lattiat, suihkut, keittiön tasot ja välitilat, huonekalut, sekä altaat. Kova ja kaunis pinta on yhtenäinen ja saumaton. Mikrosementillä tehdään kaunista ja käytännöllistä pintaa kustannustehokkaasti. Väri- ja pintavaihtoehtoja on runsaasti ja niitä yhdistelemällä syntyy uniikki, tyylikäs sisustus, Parviainen kertoo.
MP-Decoration tuo maahan perinteistä sileä mikrosementtiä, Rustic-mallia joka on rouheampi mikrosementti sekä Stone-kivijäljitelmäsementtiä. Heti käyttövalmis iCem-mikrosementti kuuluu sekin MP-Decorationin valikoimiin.

p

MP-Decoration
Pyöreisjärventie 268, 71910 Alapitkä
Sirpa Savolainen
044 345 79 49
sisarukset78@gmail.com
Miika Parviainen
045 694 28 00
miikajparviainen@gmail.com