Kerrostalo Kuninkaankadulla sai uudet, lasitetut parvekkeet kaiteineen. Kuvassa Sami ja Ahti.

SK-Lasi ei säiky haastaviakaan rakennus- ja remonttikohteita, päinvastoin.
– Rakennusfirmat ja taloyhtiöt ovat tärkeimpiä asiakkaitamme. Yhtenäiset seinät ja suorat pinnat ovat saneerausprojekteissa usein selkeitä työvaiheita, mutta kun vastaan tulee hieman erikoisempia rakenteita tai vanhan rakennuksen muuttuneita mittoja, tarvitaan erikoisosaamista. Usein lasituksia tehdään suorastaan räätälöimällä ja tällaiset mittatilaustyöt ovat meidän vahvuutemme, Sami Koistinen linjaa.

Aidosti paikallinen ja joustava

SK-Lasi on aidosti paikallinen, Savo-Kainuu akselilla operoiva kuopiolainen lasi-alan erikoisosaaja. Toistakymmentä vuotta sitten perustettu yritys operoi laajalla alueella. Sami Koistinen toteaa Kuopion lähiseutuineen olevan tällä hetkellä rakentamisen ja saneerauksen kannalta vilkasta aluetta.
– Kuopiosta käsin pystymme palvelemaan tehokkaasti laajalla alueella ja paikallisena yrityksenä reagoimme ketterästi projektien eri vaiheisiin ilman komentoa jostain kauempaa. Parvekkeiden ja terassien lasitukset ja sekä kaiteiden asennus työllistävät, alueella rakennetaan ja remontoidaan nyt paljon. Perusvinkkinä se tuttu: kun urakoita ei jätä kesälle, niin aikataulutkin on mahdollista sovitella joustavammin, Sami Koistinen vinkkaa.

p

SK-Lasi Kuopio
Volttikatu 12, 70700 Kuopio
puh. 0400 157 707
kuopio@sk-lasi.fi
www.sk-lasi.fi
Myös Facebookissa