Myyjät Kari Heiskanen (vas.) ja Erik Iskanius tuntevat LVI-alan uutuustuotteet ja varaosat.

Savon LVI-Talo Kuopiossa ja Lapinlahdella on täyden palvelun yritys, joka suunnittelee LVI-alan asennukset ja remontit sekä myy, asentaa ja huoltaa laitteet ja koneet. Yrityksen myymälöissä on erittäin hyvä valikoima alan tarvikkeita ja varaosia.

Savon LVI-Talo Oy on rakentajan ja remontoijan luotettava kumppani. Erikoisliikkeen myymälöissä asiakas näkee laitteet ja tarvikkeet paikan päällä ja saa asiantuntevaa palvelua yksittäisen tuotteen tai laajemman kokonaisuuden hankinnassa.
– Meillä on noin 8 000 erilaista tuotetta hyllyssä ja varastossa. Periaatteemme on, että emme vain tarjoa asiakkaalle tuotetta, vaan tutkimme, mitä hän oikeasti tarvitsee ja etsimme yhdessä parhaan ratkaisun juuri hänen tarpeisiinsa, yrittäjä Heikki Luomi esittelee.

Turvallisia hankintoja

Asiallisten hintojen lisäksi asiakkaat hyötyvät myös siitä, että virheitä ja ylimääräisten tavaroiden ostamista voidaan välttää, kun asiantunteva myyjä opastaa hankinnoissa.
– Myös tuoteturvallisuus on silloin varmoissa käsissä, ja tuotteen voi hankkia meiltä paikalleen asennettuna, Luomi lisää.
Uutuustuotteiden lisäksi Savon LVI-Talon varastoissa on myös paljon vanhempien laitteiden varaosia ja tarvikkeita. Liikkeestä kannattaa kysyä harvinaisempiakin osia, sillä yrityksellä on hyvä hankintakanavat myös maailmalle.
Jos uusittavan tarvikkeen mallista on epätietoisuutta, asiakkaan kannatta ottaa vaikkapa puhelimella kuva ja näyttää se myymälässä.
Savon LVI-Talo työllistää 28 henkilöä. Yritys kuuluu Hanakat-ketjuun ja tarjoaa asiakkailleen niin rahoitusta kuin K-Plussa-etua.

p

Savon LVI-Talo Oy
Tehdaskatu 24
70260 Kuopio
puh. 017 279 8888
ma – pe 7.30 – 16.30
www.savonlvi-talo.fi
Myös Facebookissa