Vanhemman ei tarvitse olla huolissaan koululaisen välipalasta, sillä välipalapassilla saa maistuvan ja terveellisen välipalan Aeto Myymälä-Kahvilasta, Saara Mustakangas vinkkaa.

Aetoleipurin välipalapassilla koululainen saa terveellisen, ruokaisan ja maistuvan välipalan, jolla jaksaa läpi iltapäivän, läksyt ja harrastukset.

Aetoleipurin Puijonlaakson ostoskeskuksen myymälässä on käytössä kätevä välipalapassi, jota näyttämällä koulusta palaava lapsi saa täytetyn sämpylän, pienen makean leivonnaisen sekä mehun tai kaakaon. Passi on henkilökohtainen, eikä sen käyttöön ole kellonaika-, tai ikärajoituksia. Myös erityisruokavaliot on otettu huomioon.
– Tuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia jo valmiiksi ja gluteeniton vaihtoehto on myös tarjolla. Tarvittaessa teemme täytetyn sämpylän myös kasvisvaihtoehtona, Hanna Niskanen ja Saara Mustakangas kertovat.

Pelkkä passi riittää

Moni vanhempi pähkäilee, miten koululaisen arjen saa sujumaan mahdollisimman hyvin. Iltapäivällä karkkipussit ja muut epäterveelliset herkut houkuttelevat. Aetoleipurin välipala on terveellinen ja ravitseva, ja sillä jaksaa koko iltapäivän sekä tarvittaessa harrastuksetkin ennen päivällistä.
– Aikuinen käy maksamassa etukäteen joko viiden tai kymmenen välipalan passin (hinta 20/40 euroa), jolla lapsi saa neljän euron arvoisen välipalan. Lapsen ei siis itse tarvitse kuljettaa rahaa kouluun, passi riittää.
Mustakangas ja Niskanen toivottavat kaikki asiakkaat tervetulleiksi välipalalle, kahville ja ostoksille. Monipuolisista valikoimista löytyvät niin suolaiset kuin makeat herkut sekä tuoreet leivät ja sämpylät.
– Tervetuloa niin lapset kuin aikuiset!

p

Aeto  Myymälä-Kahvila
Sammakkolammentie 6,
70200 Kuopio
puh. 050 919 6974
ma – pe 9 – 17
toimisto@aeto.fi
www.aeto.fi