IT-Veljet Joni Palviainen (vas.), Tuomo Lundahl (alh.) sekä Arno Pakarinen vastaavat yhteisesti asiakkaiden tyytyväisyydestä.

IT-Veljet palvelee monipuolisesti tietotekniikan ja sovellusten maailmassa.

Kuopion Ankkuritieltä käsin toimiva IT-Veljet Oy on perustettu vuonna 2013. Alusta lähtien yrityksen tehtävänä on ollut palvella asiakkaitaan ICT-teknologia-projekteissa, -hankinnoissa, -konsultoinnissa sekä -hallinnassa ja -opastuksessa. Yhteensä kuusi henkeä työllistävä yritys tuottaa  asiakkaan edun mukaista IT-palvelua helposti lähestyttävällä ja ymmärrettävällä tavalla.
– Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelumme muuntautuu joustavasti asiakkaiden toiveiden mukaan, toimitusjohtaja Tuomo Lundahl kertoo.
Yritys keskittyy tarjoamaan tietoteknistä asiantuntemusta samalla opastaen asiakkaitaan parhaisiin hankintoihin ja ratkaisuihin IT-teknologioiden kehittyvässä maailmassa.
– Me emme halua myydä mitään tiettyjä järjestelmiä tai IT-ratkaisuja, vaan tahdomme rakentaa asiakkaan kanssa yhdessä sen parhaimman kokonaisuuden, jolla työnteko helpottuu ja yksinkertaistuu, Lundahl täsmentää.

Voimaa omasta kehitystyöstä

IT-Veljien tuotantotiimi on ketterä kokonaisuus huippuammattilaisia, joilta ei mene sormi suuhun vaativissakaan IT-alan tehtävissä. Yrityksellä on muun muassa oma tuotannonohjausjärjestemä, jonka he ovat rakentaneet itse.
– Meillä oli tarve rakentaa omaan käyttöön soveltuva järjestelmä, joten se otettiin vastaan kehittävänä haasteena. Tällainen itse tekeminen on lisännyt osaamistamme ja ymmärrystä järjestelmien rakenteista sekä niiden yhteensulauttamisen eri mahdollisuuksista, tuotantovastaava Arno Pakarinen kertoo.
– Asiakkailla on jokaisella erilaisia tarpeita IT-toimintojen kehittämiseen ja ylläpitoon. Me haluamme auttaa heitä löytämään tarvittavat ja oikeat ratkaisut. Ja mikä vielä parempaa, avaamme asiakkaalle selkokielisesti kuinka kokonaisuus toimii, asiakkuuspäällikkö Joni Palviainen täydentää.
IT-Veljien voimavara on ehdottomasti ennakkoluuloton suhtautuminen IT-alan haasteisiin ja halu oppia jatkuvasti uusia keinoja, joilla tehostaa asiakkaiden toimintaa. Vielä kun koko palvelukokonaisuus on kääritty helposti ymmärrettävään ja lähestyttävään muotoon, ilman turhaa kapulakielisyyttä, on palvelu ehdottomasti Suomen parhaimmistoa.

p

IT-Veljet Oy
Ankkuritie 1, 70460 Kuopio
Tuomo 0400 983 375
Arno 044 761 0601
Joni 050 911 0450
myynti@itveljet.fi
www.itveljet.fi