Myyntipäällikkö Merja Korhonen ja toimitusjohtaja Antti Rissanen kokkaavat Toivekeittiöiden toteuttamassa keittiössä. Yhtenäinen tumma takaseinä integroituine kodinkoneineen pelaa upeasti yhteen valkean saarekkeen kanssa. Sähkömekanismilla toimivaan aamiaiskaappiin on sijoitettu pienkoneet. Kaappien ovet ovat mattamustaa nanolaminaattia, johon ei jää sormenjälkiä. Keittiön led-valaistus on omaa mittatilaustyötä. Keittiön saarekkeessa on Lasikivi Super White -taso, jonka lasinen pinta kestää käyttöä ja on tyylikäs. Mustavalkoinen kokonaisuus sulautuu hienosti kodin muuhun sisustukseen.

Hyvin suunnitellussa keittiössä on ilo kokkailla. Kun Antti Rissaselta kysyy kiinnostusta ruuanlaittoon, hän kuittaa kysymyksen heleällä naurulla. Huumorimies kun osaa ottaa ilon irti työstään ja harrastuksestaan.
– Kun keittiö on hyvin suunniteltu ja toimiva sekä välineet löytyvät oikeista paikoista, niin kuka tahansa voi olla masterchef, Toivekeittiöiden Antti Rissanen lupaa.

Kotimaisuus ja paikallisuus

Toivekeittiöt on kotimainen, ketjuista riippumaton perheyritys, jonka runsaasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja joka makuun. Kokemusta keittiötoimituksista on jo useampi vuosikymmen.
– Asiakkaita palvellaan jo kolmannessa polvessa, Rissanen tuumii.
– Toivekeittiöiden kotimaisuusaste on hyvin korkea, koska keittiöt tehdään paikallisesti. Tuontina tulevat ainoastaan helat ja mekanismit, jotka ovat nekin laadukkaita. Tunnemme yhteistyökumppanimme hyvin, Rissanen kertoo.
Toivekeittiöillä voidaan reagoida nopeasti muutoksiin ja erikoismitat onnistuvat. Ensikäynti voidaan tehdä asiakkaan kotona.
– Tätä työtä tehdään rakkaudesta keittiöihin, myyntipäällikkö Merja Korhonen sanoo.
Myymälä ja tuotanto toimivat saman katon alla keskeisellä paikalla. Kuopion-toimipiste sijaitsee Satulasepänkatu 5:ssä. Joensuun-myymälä on Carlsonilla Nurmeksentie 6:ssa.
– Meille voi tulla myymälään tarinoimaan sekä tutustumaan esillä oleviin malleihin ja materiaaleihin.

p

Kuopion Toivekeittiöt Oy
Satulasepänkatu 5, 70700 Kuopio
ma – pe 10 – 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan
puh. 044 366 2213
myynti@toivekeittiot.fo
www.toivekeittiot.fi