Savon Siivouspalvelu on pitkän linjan ammattilainen siivousalalla. Nyt yritys etsii lisää työntekijöitä. Laittakaahan hakemuksia tulemaan, Aila Kalske ja Sulo-koira kehottavat.

Savon Siivouspalvelu tekee koti- ja toimistosiivoukset sekä rakennus- ja loppusiivoukset yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Hyvä siivouspalvelu on ennen kaikkea asiakaspalvelua. Aikatauluista kiinnipitäminen ja tyytyväinen asiakas ovat Aila Kalskeelle kunnia-asia. Hänellä on jo yli 30 vuoden kokemus alasta. Savon Siivouspalvelun palveluvalikoimaan kuuluvat kaupan alan siivoukset, toimisto- ja laitossiivoukset, ikkunanpesut, lattioiden pesut ja vahaukset, vahausten poistot, tekstiilipesut, rakennus- sekä loppusiivoukset.
Yritys muutti kevään aikana uusiin tiloihin Kaivotielle. Tällä hetkellä yritys työllistää 29 henkilöä ja lisää työntekijöitä tarvitaan.
– Olemme palkkaamassa uutta henkilöstöä. Esimerkiksi kotisiivouksiin tarvitsemme uusia työntekijöitä. Emme vaadi alan koulutusta, mutta joustavuus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia, Kalske kertoo.
Koska yrityksen palvelut ja kohteet ovat monipuolisia, on myös työssä vaihtelua. Yksikään päivä ei ole samanlainen.

Yhtä suurta perhettä

Savon Siivouspalvelussa on hyvä yhteishenki. Kalske kertoo, että henkilöstön vaihtuvuus on vähäistä. Se kertoo siitä, että töissä viihdytään. Samaa sanovat myös työntekijät.
– Meillä on kyllä hyvä työilmapiiri. Joustamme täällä tarvittaessa molemmin puolin. Olemme vähän niin kuin yhtä suurta perhettä ja Aila on meidän kaikkien äitihahmo.
Mikäli siis työpaikka kokeneessa ja ammattitaitoisessa yrityksessä kiinnostaa, nyt on oikea aika ottaa yhteyttä!

p

Savon Siivouspalvelu
Kaivotie 38, 70700 Kuopio
puh. 050 321 6563
yhteydenotot@siivouskuopio.fi