Mikrosementti on modernin rakentajan valinta. Pinta tuntuu jalassa miellyttävältä, on pehmoinen ja lämmin. Mikrosementti on saumaton, helppohoitoinen ja likaahylkivä, Urmas Seppel kertoo.

US Saneeraus on viidessä vuodessa saavuttanut asiakkaidensa vankan luottamuksen. Remontoinnin erikoisosaajien strategian kolmijalka on laatu, aikataulut ja takuu. Osaava suunnittelu ja valvonta yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon takaa onnistuneen lopputuloksen.

Remontteihin erikoistunut US Saneeraus Oy perustettiin vuonna 2012 Kuopiossa. US Saneeraus Oy aloitti viisi vuotta sitten yhden miehen firmana, nyt yritys työllistää jo liki parikymmentä rakennusalan ammattilaista. Voimakkaan kasvun on mahdollistanut määrätietoinen panostus työn laatuun, oikeisiin työmenetelmiin ja osaaviin rakennusalan ammattilaisiin.

Kehitys jatkuu

Insinööri Tomi Rissanen tuli US Saneeraus Oy:n palvelukseen työpäälliköksi helmikuun alussa. Hänellä on selkeä käsitys yrityksen tulevaisuudesta.
– Yrityksen perustaja Urmas Seppel on kehittänyt toimintoja johdonmukaisesti ja maltilla. Olemma matkalla kohti yhä kokonaisvaltaisempia palveluita, esimerkiksi linjasaneeraukset ovat selkeästi osa lähitulevaisuuden työnkuvaamme, Rissanen kertoo. Tämä vaatii osaamisen päivittämistä ja lisäkoulutusta.
– Linjasaneerauksien tärkeä osa ovat palokatkot. Meillä kävi juuri kahdeksan miestä palokatkoja koskevan koulutuksen. Niissä töissä mitä teemme, asialla ovat osaavat tekijät joiden työtä myös valvotaan tarkoin.

Suunnittelu on tärkein pohjatyö

Asiakkaiden luottamusta ja sitä kautta syntyvää jatkuvuutta ei rakennus- ja remontti alalla saavuteta sattumalta. Työmaavalvojankin tehtävissä työskentelevä Tomi Rissanen painottaa vielä mihin onnistunut projektin läpivienti perustuu.
– Hyväkään tekniikka ja ammattiosaaminen ei auta, jos suunnittelu on tehty puutteellisesti tai lyöty laimin. Urakoissamme on aina mukana työn laajuuden ja vaativuuden vaatima suunnitteluosaaminen, joko meiltä itseltämme tai alihankintana omaan alaansa perehtyneeltä erikoisosaajalta, Rissanen toteaa.

Laatu on myös suoritusvarmuutta

Yrityksen perustaja Urmas Seppel on rakennuttajille tuttu rakennusalan ammattilainen. Seppel allekirjoittaa Tomi Rissasen näkemykset US Saneerauksen kehityksen suuntaviivoista.
– Menemme harkituin askelin eteenpäin ja haluamme tarjota yhä kokonaisvaltaisempaa palvelua ja toimivia kokonaisuuksia. Alusta lähtien olen panostanut laatuun, ja sen merkitystä en väsy korostamaan. Laatu syntyy yhtenäisistä työtavoista ja siitä että koko henkilökunta on sitoutunut samaan tavoitteeseen eli tasalaatuiseen urakointiin. Yrityksen toiminta ei voi olla muutaman erikoismiehen vastuulla, vaan laatutason on säilyttävä halutulla tasolla koko ajan miehityksestä riippumatta, Urmas Seppel linjaa

Mikrosementillä helppohoitoisuutta

Mikrosementti on vähitellen yleistymässä myös suomalaisissa remonttikohteissa. Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikkapa keittiön työtasoon. Pinnoite on luja ja erittäin kestävä mutta samalla myös joustava, tyylikäs pinnoite. Urmas Seppel on saanut mikrosementistä vain positiivista palautetta.
– Pinnoite on vain muutamia millimetrejä paksu. Tarvittaessa se voidaan levittää vaikkapa vanhojen laattojen päälle, mikä nopeuttaa kylpyhuone- ja keittiöremontteja. Kohteesta riippuen pinta voidaan lakata polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi. Mikrosementtipintojen valikoimat monipuolistuvat koko ajan ja US Saneeraus on myös tämän materiaalin suhteen ajan tasalla, Urmas Seppel kertoo.

Työpäällikkö, insinööri Tomi Rissanen on jatkossa tuttu mies US Saneerauksen työmailla.

p

US Saneeraus Oy
Volttikatu 3, 70700 Kuopio
puh. 045 890 0126
posti@ussaneeraus.fi
www.ussaneeraus.fi
Myös Facebookissa