Margus (vas.) ja Pavel viimeistelevät uudiskohteen tyylikkään saunan.

Yritys tekee yksityisasuntojen sekä talo- ja kiinteistöyhtiöiden monipuoliset remontit ja korjaukset vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

US Saneeraus Oy on vuonna 2012 Kuopiossa perustettu remontteihin erikoistunut yritys. Yrittäjä Urmas Seppelillä kokemusta alalta löytyy jo 20 vuotta.

Monipuolista osaamista

Yrityksen osaamiseen kuuluvat monipuoliset remontointipalvelut, kuten keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit. Myös maalaukset, muuraukset, tasoitukset, tapetointi, listoitukset ja muut huoneistoremontoinnit sekä sisäilmakorjaukset ja kapseloinnit kuuluvat palveluihin.
US Saneeraus tekee myös vesieristyksiä, laatoituksia, vesijohtojen ja viemärien linjasaneerauksia sekä vesivahinkokorjauksia ja korjaa ja uusii piha-aitoja ja autokatoksia sekä tekee ulkomaalauksia. Yritys työllistää 15 alan ammattilaista.
– Aikataulutus on tärkeää niin omassa tekemisessäni kuin koko yrityksen toiminnassa. Remonttien aikatauluista on pidettävä kiinni, sillä työmailla kokonaisuudet muodostuvat eri osista ja vaikuttavat toinen toisiinsa, Seppel korostaa.

Tarjoukset vertailuun

Yrityksen palveluihin kuuluvat töiden ilmainen kartoitus ja tarjouslaskenta. Asiakas saa US Saneeraukselta hankkeelleen tarvittaessa myös rahoituksen 40 000 euroon asti.
– Lisäksi kannattaa aina muistaa, että remonttityön osuudesta saa kotitalousvähennyksen, Seppel sanoo.
Seppelin mukaan alan hintakilpailu on tiukkaa. Asiakkaiden kannattaisi katsoa myös remontin kokonaisuutta.
Jos on aivan mahdottoman halpa tarjous, joka poikkeaa merkittävästi alan yleisestä hintatasosta, voi olla kokonaisuutena aika hankala asiakkaan kannalta. Tarjous ei ehkä sisällä kaikkia työvaiheita tai työhön käytettävissä materiaaleissa on säästetty väärässä kohdassa.

p

US Saneeraus Oy
Täkykuja 22
70800 Kuopio
puh. 045 890 0126
posti@ussaneeraus.fi
www.ussaneeraus.fi
www.facebook.com/ussaneeraus