Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään Cafe Asemalle, Pirjo Paldanius (vas.) ja Kirsi Kämäräinen toivottavat.

Cafe Asema B&B on Kuopion rautatieaseman uusi kohtauspaikka. Kahvila tarjoaa viihtyisää tunnelmaa ja ihan herkkuja niin matkailijoille kuin kaupunkilaisillekin.

Yrittäjät Pirjo Paldanius ja Kirsi Kämäräinen ovat monelle tuttuja aiemmin Kuopiossa toimineesta Burts-kahvilasta. Nyt yhteistyö jatkuu uudessa paikassa.
– Olemme innostuneita ja saaneet paljon ihanaa palautetta. Rautatieasema on kuopiolaisille tärkeä paikka ja haluamme tehdä siitä entistä viihtyisämmän ja palveluiltaan monipuolisemman paikan ja oleskelutilan.
Kahvilan vitriinit pullistelevat niin suolaisista kuin makeista herkuista. Monipuolinen suolaisten piiraiden ja bruchettojen valikoima sekä suussa sulavat makeat ja raikkaat kakut sekä pikkuleivät kuuluvat kahvilan valikoimiin. Leivonnaisista löytyy myös paljon keliaakikoille sopivia tuotteita.

Maukas lounas ja aamupala

Tuotteissa onkin otettu huomioon erilaiset asiakasryhmät.
– Tänne on ihanaa tulla kahvittelemaan ajan kanssa tai pistäytyä matkalla junalta tai junalle. Meiltä löytyvät sopivat eväät, tuomiset kyläpaikkaan tai iltapala kotiin palatessa.
Lounasaikaan Café Asemalla on tarjolla keitto- ja salaattilounas, jota täydentävät uudet perunat sekä kalaherkut.
Rautatieaseman hostelli toimii entiseen tapaan ja aamuisin tarjolla on maittava aamupala.
– Meille voi tulla aamupalalle muutkin kuin yöpyvät asiakkaat. Esimerkiksi yrityksen aamupalaverit onnistuvat hyvin kabinetissamme.

p

Cafe Asema B&B
Asemakatu 1, 70100 Kuopio
ma – pe 7 – 19, 5.6 – 15.8 la – su 8 – 17
(muina aikoina la – su 8 – 17)
cafeasema@cafeasema.fi
guesthouse@cafeasema.fi
www.cafeasema.fi
Facebook Cafe Asema B&B
Instagram cafeasemakuopio