Yhdelle tarpeeton on toiselle aarre. Viikonlopun kirppistapahtumissa on taas mahdollisuus tehdä kunnon löytöjä.

Perinteinen Kaiken kansan kirpputori järjestetään Siilinjärvellä keskuskorttelin parkkihallissa lauantaina klo 8 -13. Järjestelyistä vastaa Siilinjärven Pesis.

Myyjiä on tulossa paikalle yli 130. Jäljellä on vielä jonkin verran vapaita paikkoja, joita voi kysellä puhelimitse numerosta 045 137 9207. Myyntipaikan hinta on 13 euroa. Jos haluaa paikalle pöydän, sen saa 8 eurolla.

Kahviosta voi ostaa tapahtuman ajan pientä purtavaa ja juotavaa.

– Kun myyjiä on melkein halli täynnä, niin toivotaan myös paljon ostajia, että kauppa käy. Tervetuloa kaikki katsomaan, mikä meininki lauantaina on, sanoo Siipen toiminnanjohtaja Marko Heikkinen.

Puistokartanossa Kierrätys-Kirppis

Lauantaina pääsee kirppistelemään myös Kuopiossa. Kansalaisopisto järjestää Puistokartanossa Kierrätys-Kirppiksen klo 10 – 14.

Myyntipaikat ja -pöydät ovat ilmaisia, eikä niitä voi varata etukäteen. Myyntipöytiä on 40, ja ne jaetaan lauantaina alkaen klo 9. Muille myyntipaikoille voi ottaa oman pöydän, telineen tai alustan mukaan. Yhteensä paikkoja on noin sadalle myyjälle.

Kirppisväkeä palvelee seniorimiesten kokkikurssin pop-up-ravintola klo 10.30 – 14. Myytävänä on mausteista kesäkurpitsakeittoa sekä rieskaan käärittyä ylikypsää possua salaatin ja pikkelöidyn punasipulin kera.