Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

0100 0700 – ja taksi tulee!

Kuljetus- ja varastointi

Jukka Kuiri ja povitaskuun mahtuva taksintilauskeskus. Mobiilisovellus ja puhelinnumero on helppo muistaa, se on 0100 0700.

VieVie -taksit jatkaa suomalaisen taksitoiminnan kunniakkaita perinteitä. Ajanmukainen kalusto, ammattitaitoiset ja kokeneet kuljettajat ja sekä entistä helpommat tavat tilata taksi takaavat, että kyyti tulee ja hinta on aina oikea.

Yrittäjä Jukka Kuiri kertoo taksialalla tapahtuneiden muutosten tuoneen paljon uutta toimialalle. Kova kilpailu merkitsee sitä, että ajossa ovat ne yritykset, joilla palvelu pelaa ja joiden takseissa asioiminen on helppoa.
– Hetken verran asiakkaita hämmensi se muutos, että taksin tilaamiseen ei enää olekaan yhtä ainoaa numeroa. Nyt on huomattu tilanteen olevan asiakkaan kannalta joustavampi ja tarjoavan mahdollisuuden hyödyntää samoja moderneja palvelumuotoja, jotka toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja esimerkiksi Helsingissä. Mobiilisovellukset ovet lyöneet lyhyessä ajassa läpi myös taksialalla. Tästä on konkreettinen osoitus tammikuun tilaukset. Niitä oli mobiilisovelluksen kautta reilusti enemmän kuin joulukuussa, joka sentään on taksin käyttäjien kannalta aivan eri sesonkia kuin tammikuu. Tammikuussa jo enemmän kuin joka viides kyyti tilattiin mobiilisovelluksen kautta ja lukemat kasvavat koko ajan. Sovellus lanseerattiin vasta viime syksynä, joten läpilyönti on ollut todella nopea, Kuiri vertailee.

Puhelin riittää maksamiseen

Mobiilisovelluksen suosioon on selvät syynsä. 0100 0700 -sovellus ladataan ilmaiseksi Apple Store- ja Google Play- kaupasta ja sen jälkeen kyydin tilauksen voi räätälöidä mieleisekseen. Halutessaan voi valita etukäteen autotyypin ja seurata missä taksi on tulossa. Myös maksamiseen on nyt joustavia vaihtoehtoja.
– Perusasetus on kyydin maksaminen vanhaan tapaan autossa, mutta mahdollista on myös valita mobiilimaksaminen. Tällöin taksinkuljettaja näkee, että kyytiin on tulossa mobiilimaksaja ja tiedossa on myös nimi, joka kyytiin tullessa tarkistetaan. Tämä on tärkeä velvollisuus kuljettajalle esimerkiksi taksijonossa. Hinnan voi myös halutessaan lukita, jos jo tilatessaan ilmoittaa kohdeosoitteen. Tällöin hinta on valmiiksi sovittu ja etukäteen tiedossa, vaikka matkalle ilmaantuisi viivästyksiä ja reittimuutoksia vaikkapa jonkin liikennehidasteen takia, Kuiri kertoo ja muistuttaa että taksiasiakkailla on kyytiä tilatessaan erilaisia tarpeita.

On mistä valita

– Jollakin on paljon matkatavaraa tai seurue on iso, yksittäisellä asiakkaalla tärkeintä saattaa olla taksin saapumisen nopeus ja pikainen siirtyminen haluttuun kohteeseen. 0100 0700 -sovellus tarjoaa mahdollisuuden valita myös haluamansa autotyypin tila-autosta tavalliseen taksiin. Sanalla sanoen, sovellus tarjoaa entistä enemmän valinnanvaraa ja mahdollisuuksia entistä näppärämmin tilattavassa muodossa. Sama sovellus toimii myös Helsingissä ja Länsi-Suomessa, eli samat joustavat palvelut ovat sovelluksen kautta saatavilla yhtä helposti jo peräti 1700 taksiauton vaikutusalueella ja määrä lisääntyy koko ajan.

Panostus palveluun kannattaa

Suomalaiset luottavat kotimaiseen taksijärjestelmään ja VieVie haluaa olla luottamuksen arvoinen. 0100 0700-sovellus ja tilausnumero ovat modernin palvelun edelläkävijöitä Keski- ja Itä-Suomen alueella, mutta hyvä palvelu tarkoittaa toimialalla muutakin.
– Taksiasioinnin on oltava asiakkaillemme mahdollisimman yksinkertaista. Taksialan vakiintuneiden ja luotettavien toimijoiden on oltava selkeästi löydettävissä, koska monelle kuluttajalle taksiuudistus loi epävarmuutta, onko taksilla ajaminen edelleen yhtä varmatoimista kuin ennen. Varsinkin moni harvemmin taksia käyttävä alkoi epäröidä niiden harvojenkin kyytien kanssa. Toisaalta moni paljon taksia käyttävä ei ole vieläkään hoksannut että taksiin noustessa on nyt ihan asiallista kysäistä hinta ja sen perusteet. VieVie vastaa näihin haasteisiin ainoalla mahdollisella tavalla, panostamme palvelun laatuun, helppoon saatavuuteen ja avoimuuteen hinnoittelussa. Näillä eväillä yhteispeli taksiasiakkaiden kanssa jatkuu varmasti yhtä luontevana kuin tähänkin asti, Jukka Kuiri linjaa.

 

 

VieVie valmiina ajoon. Kuopio-Siilinjärvi-Tahko -alueella liikkuu tällä hetkellä noin sata erilaista VieVie-tunnuksilla varustettua taksia.
p
VieVie Sinut Oy

0100 0700
(2,76 € /puh. +0,35 €/ min)
info@vievie.fi
www.vievie.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.