Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kaikki viihtyvät Kauppahallissa!

Erikoisliikkeet

Ihana paikka, vanha ja tunnelmallinen. Täällä on hienon näköistä ja monipuolisesti erilaisia kauppoja. Joskus täältä tulee haettua jotakin erityistä, kuten lahjoja, mutta toisinaan käymme täällä ihan huvin vuoksi, fiilistelemässä.
– Hilla Tiihonen, Jose Luotolampi, Ninni Vepsäläinen

 

Kauppahalli on tärkeä kohtauspaikka kaupungin sydämessä. Halliin voi tulla yhtä hyvin ostoksille kuin nautiskelemaan lupsakkaasta ilmapiiristä. Erikoisliikkeistä löytyy kaikki mitä tarvitaan ja kaupantekoa tehdään iloisella palveluasenteella. Olitpa paikkakuntalainen tai kaupungissa käymässä, hallissa pääset sukeltamaan savolaisuuden ytimeen. Kauppahallin tunnelmassa viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat!

Käyn Kauppahallissa hyvin usein, varsinkin viikonloppuisin mutta joskus myös arkisin töiden jälkeen. Täältä saa kaikkea hyvää: makeisia, leivonnaisia, mausteita, lihaa ja kalaa. Ja oikeastaanhan täältä saa kaikkea, mitä tarvitsee, aina kukkia, vaatteita ja kirjoja myöten.
– Marjaana Liacopoulou

Jemina Väisänen piipahti Kauppahalliin 2-vuotiaan Liljan kanssa.
– Käyn Kauppahallissa ehkä pari kertaa kuussa. Usein tulee käytyä namikaupassa tai ostamassa jotain muuta hyvää. Täällä on oikeanlainen, vanhan ajan kauppahallin tunnelma, jota on mukava käydä aistimassa lapsenkin kanssa.
– Jemina Väisänen ja Lilja

Käydään täällä silloin tällöin, joskus muuten vaan, joskus ostoksilla. Täällä on hienon näköistä.  Tosi  hyvä asia, että Kuopiossa on tällainen Kauppahalli.
– Joona, Väinö, Jami ja Aleksi

Käymme Kauppahallissa usein kahvilla. Tämä tuntuu kuin omalta kodilta. Mukava, vanhan ajan tunnelma. Remontin jälkeen hallista tuli entistäkin viihtyisämpi. Kauppahallista saa myös kaikkea sellaista, mitä ei saa mistään muualta. Usein tulee haettua jotain kivaa ja erikoista lahjaksi tai viemisiksi.
– Pirjo Ansela ja Timo Hämäläinen

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.