Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Keskustan ja Lippumäen Fressin palvelupäälliköt Tiiu Kähkönen ja Emmi Pitkänen päättivät juhlan kunniaksi kokeilla ilmapalloilla kevennettyä eukonkantoa. Hyvin onnistui ja hauskaa oli!

Fressi tarjoaa kuntosali-, ryhmäliikunta- ja oheispalveluita niin Kuopion keskustassa, Savilahdessa, Lippumäessä ja Tehtaankadulla sekä myös Siilinjärvellä. Fressin tarina alkoi 40 vuotta sitten Tampereelta, ja nyt toimipisteitä on jo yhtä monta kuin toimintavuosiakin.

Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 40 virkeään toimipisteeseen ympäri Suomen. Kuudentoista täyden palvelun hyvinvointikeskuksen ja kahdenkymmenenneljän Fressi24 -kuntosalin myötä Fressi on nykyään alan suurin kotimainen valtakunnallinen toimija. Kuopion alueella Fressi on todella vahva liikuttaja, sillä ketjun 40 salista peräti viisi sijaitsee Kuopiossa ja Siilinjärvellä.

Koko perheen Fressi

Kauppakadun Fressin palvelupäällikkö Tiiu Kähkönen kertoo ketjun juhlavuotta vietettävän Kuopion toimipisteissä iloisen treenin merkeissä, jonka jälkeen pala kakkuakin käy.
– Varsinainen juhlakuukautemme on marraskuu, jolloin Fressi tulee näkymään entistä vahvemmin katukuvassa ja medioissa. On todella mukava olla fressiläisenä juuri nyt, sillä 40 vuotta on melkoinen matka ja nyt eletään Fressillä kivoja aikoja. Tänä päivänä Fressi tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, sekä ammattimaiset terveys- ja hyvinvointipalvelut miehille ja naisille, kuntoon tai kokoon katsomatta. Fressille tulemisen matala kynnys on meille avainasia ja haluamme jatkossakin olla todellinen koko perheen liikuntakeskus jossa voi yhdessä treenata vaikka useampikin sukupolvi, Kähkönen linjaa.

Fressi on aina lähellä

Lippumäen Fressin palvelupäällikkö Emmi Pitkänen korostaa asiakaspalvelun merkitystä. Fressi ei tarjoa vain hyvinvarustettuja saleja laitteineen, vaan myös ohjausta ja opastusta erilaisiin tarpeisiin.
– Saman katon alta löytyvät niin tilat itsenäiseen treeniin kuin ryhmäliikuntatilatkin, hieronta, fysioterapia ja personal trainereiden palvelut. Palvelumme ovat todella hyvin saavutettavissa kullakin salilla, mutta myös alueellisesti. Jos vaikka asuu Siilinjärvellä ja käy työssä Kuopion eteläosassa, on Fressi lähellä molemmissa päissä ja treenin voi sovittaa hyvin päivärytmiin. Sama kortti käy kaikille saleille, Pitkänen muistuttaa.

Ensi vuonna 15 vuotta täyttävä Savon XPress -lehti on Fressin pitkäaikainen yhteistyökumppani tällä vuosikymmenellä, ja
onnittelee virkeää 40-vuotiasta Fressiä! Tässä muutamia esimerkkejä lehdessä julkaistuista Fressi-kuvista.

p
Fressi Kuopio

Kauppakatu 33, 70100 Kuopio
puh. 010 850 9003
www.fressi.fi/kuopio
Fressi Lippumäki
Rauhalahdentie 68, 70820 Kuopio
puh.  010 850 9012
www.fressi.fi/lippumaki
Fressi Savilahti
Savilahdentie 14, 70700 Kuopio
www.fressi.fi/savilahti
Fressi Kuntosali Kuopio
Tehdaskatu 19, 70620 Kuopio
Fressi24 Siilinjärvi
Kuiluntie 10, 71800 Siilinjärvi
Treenaamaan pääset avainkortilla joka päivä klo 5 – 23

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.