Pekka Lehtinen kehottaa pistäytymään Liikelahjat gee4.fi:n näyttelyyn valitsemaan sopivat liikelahjat. Vaihtoehtoja riittää niin niukemmalle kuin vähän laveammallekin budjetille.

Liikelahjat gee4.fi:n valikoimasta löytyvät niin pienet mainostuotteet messuilla jaettavaksi, liikelahjat kumppaniyrityksille kuin työvaatteet henkilökunnalle.

Perinteisistä yrityslahjoista pintansa ovat pitäneet kynät. Messuilla jaettavaksi sopivat edulliset peruskynät, mutta saatavana on myös yksilöllisiä kyniä vaikkapa merkkipäivälahjaksi.
Yrittäjä Pekka Lehtisen mukaan tekstiilit ovat kysyttyjä yrityslahjoja. Ikisuosikkeja ovat T-paidat, pikeepaidat ja lippikset, joiden kysyntä vilkastuu tasaisesti kesää kohti. Mattimyöhäisetkin saavat omansa.
– Voimme palvella nopeallakin aikataululla, jopa muutaman päivän varoajalla, Lehtinen lupaa.
Yritykset hankkivat tekstiileitä myös henkilökunnalleen. Työasuksi kannattaa valita laadukas, pitoa ja pesua kestävä tekstiili.
– Kaikkein laadukkaimmat kauluspaidat eivät kaipaa silitystä ja ne jopa hylkivät likaa.

Merkattuna tai ilman

Liikelahjat gee4.fi voi toimittaa kaikki tuotteet yrityksen haluamalla merkkauksella. Tekstiileihin merkkaukset tehdään painamalla tai brodeeraamalla, käyttötavaroihin valitaan laserkaiverrus tai painatus.
– Jos tuote menee lahjaksi, painatusten suhteen kannattaa käyttää harkintaa. Iso painatus tekee tuotteesta mainoksen. Merkkauksessa voi toki käyttää tuotteen pohjaväriäkin, jolloin merkkaus on huomaamattomampi, Lehtinen muistuttaa.

p

Liikelahjat gee4.fi
Volttikatu 3, 2. kerros
70700 Kuopio
Pekka Lehtinen, puh. 0440 379 925
myynti@gee4.fi
www.gee4.fi