Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Älä enää metsästä varastotilaa

Kuljetus- ja varastointi

Kisällinkatu 14:ssa on tarjolla uutta, siistiä varastotilaa, yrittäjä Veijo Puustinen esittelee.

Varastokisälli Oy tarjoaa vuokrattavaksi runsaasti siistiä ja lämmintä varastotilaa niin yksityisille kuin yritysasiakkaille. Tarjolla on yli 1 000 neliömetriä varastotilaa sekä pihavarastointimahdollisuus. Uusin varasto on valmistunut Kisällinkatu 14:ään.
- Ihmisten elämäntilanteet vaihtelevat. Tarjoamme erilaisiin tilanteisiin esimerkiksi huonekalujen ja muun koti-irtaimiston tai kausi- ja harrastustavaroiden varastointimahdollisuutta. Yrityksille säilytysmahdollisuuksia on vaikkapa toimistokalusteille, arkistoille ja myyntituotteille, yrittäjä Veijo Puustinen kertoo.
Kaikki hallivarastot ovat umpivarastoja ja ne ovat kooltaan 2,5 - 36 neliötä. Tilojen korkeus on kolme metriä. Tavarat voidaan lastata katoksessa tai lämpimissä sisätiloissa Tarjolla on myös moduulivarastoja, joihin mennään suoraan ulkoa. Varaston korkeus on 2,5 metriä.
Itsepalveluvarastot ovat avoinna kello 5 - 23. Tiloissa on ympärivuorokautinen videovalvonta ja rakennukset on suojattu kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmin. Pihavarastoinnissa voidaan säilyttää muun muassa veneitä ja asuntovaunuja.
- Varastointipalveluun meillä kuuluu myös veloitukseton muuttoperäkärryn käyttö. Lisäksi vuokraamme muuttolaatikoita, nokkakärryjä ja siirtovaunuja, Puustinen kertoo.
Varastokisällin kautta on tarjolla myös kuljetuspalveluja muuttoihin.

p

Varastokisälli Oy

Kisällinkatu 14
70780 Kuopio
puh. 040 515 4021
posti@varastokisalli.fi
www.varastokisalli.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.