Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ammattirakentaja luottaa Kuopion Pulttiin

Erikoisliikkeet

Kuopion Pultin tiimi palveluksessanne: vasemmalta Jussi Miettinen, Toni Pallonen, Esko Karhunen, Ossi Lähdesmäki, Hannu Tuppurainen, Emma Reijonen, Petri Määttä, Henri Ikäheimo, Marko Vepsäläinen, Timo Lievonen ja Juho-Antti Mäntylä. Edessä Kimmo Koskinen ja Timo Jussila.

Kuopion Pultti Oy on kiinnitys- ja rakennustarvikkeiden erikoisliike Kolmisopessa. Ammattitason työkalujen lisäksi Kuopion Pultista löytyvät huippulaatuiset jalkineet ja tekstiilit sekä valaisimet pimenevän syksyn haastaviin olosuhteisiin.

Kuopion Pultti panostaa kaikissa tuoteryhmissään korkeaan laatuun ja laajaan valikoimaan. Varastovalikoima paikan päällä Kolmisopessa kattaa noin 15 000 nimikettä ja tilausvalikoima on käytännössä rajaton. Merkkiedustusten kavalkaadi on mittava pitäen sisällään muun muassa Bosch-, HiKoki-, Senco-, Festool- ja Paslode- sähkö- ja akkutyökalut, Blåkläder-työvaatteet, Ledlenser-valaisimet, Soudal-rakennuskemikaalit, Fiskars-työkalut, Sormat-, Essve- ja Heco-kiinnikkeet sekä Petzl-, Bolle-, Zekler-, Guide- ja Tegera-henkilösuojaimet.
– Turvajalkineissa Jalas ja Sievi kattavat varmasti 90 prosenttia Suomen markkinoista. Jos turvajalkineita etsivälle ei ole tarjolla Jalasta tai Sieviä, herättää se ammattirakentajissa kummastusta, aluejohtaja Kimmo Koskinen naurahtaa.
– Jalkineiden ja tekstiilien osuus näyttelee myynnissämme merkittävää roolia, koska työturvallisuus ja käyttömukavuus ovat yhä tärkeämpiä asioita ammattiasiakkaillemme. Laadukkaat varusteet ovat paitsi turvallisia ja kestäviä, myös mukavia yllä. Moderneissa työvaatteissa ja jalkineissa hyödynnetään paljon urheiluvaatteista tuttua teknologiaa eli tuotteiden käyttömukavuus on tänä päivänä työvaatteissakin jo todella isossa osassa. Edustamamme Blåkläder on tunnettu tästä, eivätkä myymämme turvajalkineetkaan juuri eroa vaikkapa vaellusjalkineista, Koskinen vertaa.

Työvaatteet yksilöidysti

Toni Pallonen kertoo, että yhä useampi yritys painattaa logon tai yrityksen nimen asusteisiinsa. Kuopion Pultti joitaa painatuksen nopeasti. Kunnon painatus näkyy ja myös kestää asusteissa.
– Personoidut asut saa meiltä mukaan vaikka odottaessaan, kun asiakkaan logo on meillä valmiina. Painatukset ovat tavallista jämäkämpiä eli kestävät työmaiden olosuhteet ja jatkuvat pesut. Painatukset suunnitellaan ja tehdään aina asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan, Koskinen lupaa.

Akkukäyttöiset myös ammattikäyttöön

Akkukäyttöisten työkalujen valikoima laajenee koko ajan ja niiden suosio myös ammattikäytössä yleistyy jatkuvasti. Nyt myytävistä työkaluista jo selkeä enemmistö on akkulaitteita ja osuus kasvaa koko ajan. Akkujen kesto on parantunut ja niistä saadaan irti kovempia tehoja. Myymälävastaava Timo Lievonen kertoo, että rakennusfirmat valitsevat nyt lähes poikkeuksetta akkukoneen myös ammattikäyttöön ja siihen on selvä syynsä.
– Koneen liikuttelu työmaan sisällä paikasta toiseen käy kivuttomasti, kun akkulaitteet eivät tarvitse sähköliittymää. On myös osin turvallisuutta parantava seikka, kun sähköpiuhoa ei risteile siellä ja täällä. Tilanne voi olla toinen tehdasolosuhteissa, jossa työpiste pysyy paikallaan ja laitteella tehdään työtä tuntikausia yhtämittaa. Silloin perinteiset sähkö- ja paineilmakoneet voivat olla toisinaan paras ratkaisu, Lievonen vertailee.

Erilaisia palveluita erilaisiin tarpeisiin

600 neliön kivijalkamyymälän lisäksi Kuopion Pultti palvelee asiakkaitaan erilaisin kuljetus- ja hyllytysratkaisuin.
– Oma jakeluautomme jakaa tilaukset ammattiasiakkaillemme ympäri maakuntaa joka arkipäivä. Lisäksi meillä on paljon hyllytyspalveluasiakkaita niin rakentamisen kuin teollisuuden puolella ja tuoreimpana ratkaisuna olemme kehittäneet Konttipalvelun. Konttipalvelussa asiakkaalle toimitetaan työmaalle lämmin työmaakontti hänen omien toiveiden mukaisilla tuotteilla varusteltuna, jolloin asiakas saa työmaalleen myymälämme pienoiskoossa omaan käyttöönsä. Lisäksi erilaisia palveluita ja ratkaisuja räätälöidään myös tarvittaessa asiakaskohtaisesti, Kimmo Koskinen kertoo.

Blåkläderin työvaatteet edustavat alansa parhaimmistoa.

 

Boschin laajan valikoiman uusimpia tulokkaita on akkukäyttöinen katkaisu-/jiirisaha. Aluemyyntipäällikkö Juho Rautiainen ja Timo Lievonen toteavat että tehoa löytyy.

p
Kuopion Pultti

Kolmisopentie 18 B
70780 KUOPIO
puh. 044 700 7580
ma – pe 6.30 – 16.30
la suljettu
kuopion.pultti@pulttiketju.fi
www.kuopionpultti.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.