Luottamus ja toimiva yhteydenpito sekä velkojan että velallisen suuntaan on tehokkaan perintäpalvelun edellytys, Petra Koramo ja Petri Mikkonen kertovat.


Paras perintäpalvelu on ihmisläheistä ja tehokasta. Ammattitaitoinen perintä säästää yrittäjältä aikaa, vaivaa ja rahaa.

Vaikka talouden luvut ovat plusmerkkiset, myös perimättömien velkojen määrät ovat kasvussa. Yrittäjälle velkojen periminen muun toiminnan ohella on usein hankalaa ja ennen kaikkea aikaa vievää. Siksi yrittäjän kannattaakin jättää perintä alan ammattilaiselle ja keskittyä itse yrityksen pyörittämiseen.
Perintäpalveluja tarjoavan Guru Groupin Oy:n omistavat Petri Mikkonen, Petra Koramo, Tarja Korhonen ja Pauliina Mikkonen, joista Petri Mikkonen ja Petra Koramo ovat yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa mukana.
Yritys on toiminut vuoden verran, mutta taustalla on pitkä tilitoimistokokemus.
– Olen toiminut tilitoimistoyrittäjänä 22 vuotta, Petri Mikkonen kertoo.

Ripeä toimintaa ja ystävällistä yhteydenpitoa

Samoissa tiloissa Guru Groupin kanssa toimiikin tilitoimisto, mistä koituu asiakkaalle synergiaetua. Kun kirjanpitäjät huomaavat puuttuvat saatavat, lähtee tieto eteenpäin ja perintätoimet käynnistyvät saman tien. Mitä nopeammin velalliseen ollaan yhteydessä, sitä varmemmin saatava saadaan kotiutettua.
Oman tilitoimiston asiakkaiden lisäksi palvelut ovat luonnollisesti myös muiden yritysten käytettävissä yrityksen koosta riippumatta.
– Pystymme tarjoamaan asiakkaalle kustannustehokasta palvelua. Ihmisläheisyys ja ystävällisyys on toimintamme kulmakiviä. Yhteydenpito niin velkojan kuin velallisen suuntaan on tärkeää. Kun otamme toimeksiannon vastaan, viemme sen myös loppuun saakka. Uutena palveluna tarjoamme jatkossa myös kokonaisvaltaiset toimistotyöt, toisin sanottuna ammattitaitoinen työntekijämme saapuu paikan päälle asiakasyritykseen, Koramo muistuttaa.

p

Guru Group Oy
Itkonniemenkatu 15, 70500 Kuopio
puh. 045 321 7447
petra@gurugroup.fi
www.gurugroup.fi
Myös Facebookissa