Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Auto kuntoon merkistä riippumatta

Korjaukset ja huollot

Jos peltiä ruttautuu, apu on lähellä, Laakkosen korikorjaamon työnjohtaja Miika Eskelinen lupaa.

Laakkosen korikorjaamo korjaa henkilö- ja pakettiautot, olipa merkki, malli tai vakuutusyhtiö mikä tahansa. Ammattitaitoinen ja ripeä palvelu tunnetaan autoväen keskuudessa – Laakkoselle pääsee jonottamatta.

Työnjohtaja Miika Eskelinen kertoo korjaamolla tarvittavan ajan tasalla olevaa teknistä osaamista, mutta myös laaja-alaista asiakaspalveluhenkisyyttä. Usein kolhua on muuallakin kuin auton pellissä, asiakas voi olla hyvinkin huolissaan matkan jatkumisesta.
– Me tarkastamme tilanteen, erittelemme tarvittavat työt ja teemme tarkan kustannusarvion. Jo tämä rauhoittaa mieltä ja asiakas ymmärtää miksi niitä vakuutusmaksuja maksetaan. Lopullisesti ilme kirkastuu, kun kunnossa oleva auto palautetaan ehyenä ja pestynä takaisin omistajalleen, Eskelinen kertoo.

Kattavaa erikoisosaamista

Laakkosella on todella kokenut porukka laittamassa autoja kuntoon. Seitsemän peltiseppää ja kolme maalaria ovat kaikki autotekniikan erikoisosaajia, osa jopa kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Kattavan palvelun korjaamo palvelee peltitöistä maalaustöihin ja tuulilasien vaihtoihin.
– Tuulilasiin on nykyään integroitu monia järjestelmiä, kuten sadetunnistin, lämmitys, kaistavahdit ja kamerajärjestelmät. Tuulilasin kalibroinnissa tarvittavat testerit löytyvät kaikille merkeille. Myös alumiinin korjauslaitteet ja muu ajanmukainen varustus takaavat, että olemme aidosti tiukkojen kriteerien määrittelemä korkeimman laatuluokan korjaamo. Viidentoista auton avarat tilat mahdollistavat nopean pääsyn korjaamolle. Käytännössä apu löytyy heti, eikä korjausaikaa tarvitse odotella viikkojen päähän, Miika Eskelinen lisää.

p
Laakkonen Kuopio

Kallantie 10 – 12, 70400 Kuopio
Korikorjaamo, ma – pe 7.30 – 17
puh. 010 309 6130
korikorjaamo.kuopiovl@laakkonen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.