Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Autopesula Rissanen muutti Tehdaskadulle

Korjaukset ja huollot

Jyrki Rissanen on tyytyväinen uusiin, avarampiin toimitiloihin.

Autopesula Rissanen tekee puhdasta jälkeä Kuopiossa, Joensuussa ja Iisalmessa. Kuopion päätoimipaikka muutti marraskuussa uusiin liiketiloihin vilkkaalle liikepaikalle Haapaniemelle. Tehdaskadun kiinteistö mahdollistaa entistäkin paremman palvelukattauksen.

Autopesula Rissanen muutti Männistöstä ydinkeskustan eteläpuolelle loppusyksystä. Kaikki fiksauspalvelut on nyt keskitetty Tehdaskadulle, missä tilaa on sata neliötä enemmän entisiin tiloihin verrattuna. Fiksaushalliin mahtuu helposti jopa viisi autoa yhtä aikaa ja autopesulle on omat tilansa.
Yrittäjä Jyrki Rissanen kertoo, että modernit tilat hyvällä liikepaikalla parantavat palvelujen saatavuutta entisestäänkin.
– Entiset tilat Männistössä jäivät pieniksi asiakasmääriin nähden. Toiseksi Tehdaskadun autopesula on nyt huomattavasti lähempänä Kaivotien toimipistettämme, aikaa ei tärväydy siirtoihin ja ruuhkahuippujen tasaaminen käy ripeästi.

Auto puhtaaksi kauppareissulla

Jyrki Rissanen muistuttaa autopesulan palveluiden olevan nyt todella helppo yhdistää vaikka kauppareissuun.
– Lidl on vieressä, Ykkösrastin, McDonaldsin ja monen muun yrityksen palvelut ovat sadan metrin säteellä. Jo ensimmäiset kuukaudet ovat olleet todella vilkkaita, meidät on otettu todella hyvin vastaan. Olemme lyöneet itsemme lopullisesti läpi autopuhtauden erikoisosaajina, meillä auto puhdistuu käsityönä ja tulos on sen mukainen. Teemme käsityönä myös auton kokonaisvaltaisen fiksauksen käsinpesusta vahaukseen sekä sisätilojen puhdistukseen.
Autopesula Rissanen toimii myös Särkiniemessä Avain Vaunun yhteydessä, missä se vastaa uusien ja huollettujen autojen pesusta. Kuopion lisäksi Rissanen palvelee asiakkaitaan myös Joensuun ja Iisalmen toimipisteissä.

p
Autopesula Rissanen

Tehdaskatu 10, 70620 Kuopio
ma – pe 8 – 16, la sop. mukaan
puh. 010 4199 282
info@autopesularissanen.fi
Kaivotie 29, 70700 Kuopio
puh. 010 419 9281
kaivotie@autopesularissanen.fi
www.autopesularissanen.fi
jyrki.rissanen@autopesularissanen.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.