Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Helpoin tapa tilata taksi – 0100 0700

Autot, veneet ja moottoripyörät, Kuljetus- ja varastointi

VieVie-taksin kyydillä pääset suoraan huipulle!

Taksin tilaaminen on nyt entistä helpompaa. 0100 0700 -sovellus toimii myös Kuopion alueella. VieVie-taksien paikalliset, ammattitaitoiset kuljettajat saapuvat noutamaan parilla puhelimen pyyhkäisyllä.

Sovellus on jo entuudestaan monille tuttu pääkaupunkiseudulta. TaksiHelsingin omistamalla sovelluksella taksin tilaaminen käy yhtä helposti niin Kuopiossa kuin pääkaupunkiseudullakin.
– Ensi vuoden aikana sovellus tulee käyttöön myös muissa suurissa kaupungeissa, yrittäjä Jukka Kuiri kertoo.
Sovelluksen avulla taksin voi tilata näppärästi haluamaansa kohteeseen ja tehdä myös erityistoiveita esimerkiksi autotyypin suhteen. Sovelluksen kautta pystyy reaaliaikaisesti seuraamaan, missä taksi on tulossa ja mikä mahdollisesti useista liikkeellä olevista takseista on oma. Appista löytyy myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia.
– Sovelluksen kautta voi tarvittaessa soittaa kuskille. Vuoden loppuun mennessä siihen tulee myös maksuominaisuus, luottokortin tiedoilla matkan maksu hoituu kätevästi. Kun tilauksen yhteydessä sovellukseen syöttää kohdeosoitteen, hinnan saa lukittua jo ennakkoon.

Vaivatonta matkustamista

Kuiri muistuttaa, että matkakeskukseen eli juna-, linja-auto- ja lentoasemalle tai sieltä pois kohdistuvista ennakkotilauksista ei peritä ennakkotilausmaksua. Ennakkotilauksen tekeminen onnistuu helposti myös uudessa sovelluksessa.
VieVie Sinut haluaa palvella niin loma- kuin liikematkailijoita mahdollisimman hyvin. Useista kaupungin hotelleista löytyy jo taksitilausnappi, jolla henkilökunta pystyy tilaamaan taksin sananmukaisesti nappia painamalla ja kertomaan asiakkaalle, monenko minuutin kuluttua ja millä numerolla taksi tulee noutamaan.

Uusi ilme, tutut kuljettajat

VieVie Sinut on tuonut asiakkaiden käyttöön uusia taksintilaustapoja, sillä taksipalveluiden helppo ja nopea saatavuus on tänä päivänä tärkeää.
– Uusista menetelmistä ja logosta huolimatta olennainen ei kuitenkaan muutu: hyvä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Takseista löytyvät tutut, paikalliset kuljettajat. Olemme aito savolainen taksiyhtiö, Kuiri muistuttaa.

 

Sovelluksen kautta taksin tilaaminen käy näppärästi. Kartalta voi myös seurata reaaliajassa, missä taksi on tulossa.

p

VieVie Sinut Oy
0100 0700
(2,76 € /puh. +0,35 €/ min)
info@vievie.fi
www.vievie.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.