Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hengähdä hetki Cafe Asemalla

Muut

Nautiskele Cafe Aseman lounassalaatista tunnelmallisessa miljöössä tai nappaa vitriinistä matkalle mukaan itse tehdyt
ja ruokaisat eväät. Puodista löytyvät niin tuliaiset kuin matkamuistot itselle.

Cafe Aseman tunnelmallisessa ilmapiirissä on helppo viihtyä. Monipuolinen kahvilatarjonta, keittolounas ja salaattipöytä taltuttavat niin ison kuin pienen nälän.
Kahvilassa on helppo piipahtaa nopeasti junalle mennessä tai sieltä pois tullessa, mutta kauniisti remontoidussa ja sisustetussa kahvilassa viihtyy helposti pitemmänkin tovin. Keskeiselle paikalle on helppo poiketa vaikka työpäivän tai ostosreissun lomassa, ja paikka on erinomainen kohtauspaikka ystävien kesken.
– Meillä on tarjolla keitto- ja salaattilounas sekä runsas valikoima itsetehtyjä, tuoreita leivonnaisia, myös gluteenittomana, yrittäjä Kirsi Kämäräinen kertoo.
Junamatkustaja nappaa myymälästä mukaansa myös tuliaiset. Monipuolinen valikoima päivittyy koko ajan ja tarjolla on monenlaista ihanaa viemistä tai matkamuistoa itselle. Vitriinistä löytyvät myös herkulliset eväät mukaan otettaviksi.

Cafe Asema B&B on myös viihtyisä yöpymispaikka, joka on palkittu erinomaisena majoituskohteena.
– Tämän keskeisemmällä paikalla ei majoitus enää voisi olla. Viereinen parkkipaikka on tarvittaessa hostelliasiakkaiden käytössä ja päivä lähtee käyntiin kahvilan runsaalla aamiaisbuffetilla. Viihtyisät ja siistit huoneet yhdistettynä kohtuulliseen hintatasoon ovatkin tehneet majoituksestamme erittäin suositun ja kiitellyn.

p

Cafe Asema B&B
Asemakatu 1, 70100 Kuopio
ma – pe 7 – 18, la – su 8 – 18
cafeasema@cafeasema.fi
guesthouse@cafeasema.fi
www.cafeasema.fi
Facebookissa Cafe Asema B&B
Instagramissa cafeasemakuopio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.