Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Huoletonta remonttipalvelua rakkaudesta lajiin

Rakentaminen ja remontointi

Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit, joiden kanssa huolehdimme remontin etenemisestä aikataulussa, Joni Nuutinen kertoo.

Puijon Rakenne ja Sisustus suunnittelee ja toteuttaa remontit puolestasi. Kun alan ammattilaiset ovat asialla, voi projektin etenemiseen ja valmistumiseen luottaa.

Kuopiolainen perheyritys toteuttaa isot ja pienet remontit ja kalusteasennukset asiakaslähtöisesti.
- Teemme tarvittaessa vaikkapa kalusteasennuksen tai sitten suunnittelemme ja toteutamme remontin alusta loppuun. Kokonaispalvelu on asiakkaalle helppo ja huoleton tapa toteuttaa remontti. Me huolehdimme tarvittaessa projektinsuunnittelusta ja -hallinnasta sekä olemme yhtey­dessä esimerkiksi taloyhtiön suuntaan, Annamari Nuutinen kertoo.
Suunnittelu aloitetaan asiakkaan toiveiden kartoittamisesta sekä budjetin määrittelystä. Tämän pohjalta tehdään suunnitelma, joka käydään asiakkaan kanssa läpi.
- Meillä on oma luotettava työporukka: LVI- ja sähköasentajat, joten asiakkaan ei tarvitse myöskään erikseen huolehtia asentajia paikalle ja työt etenevät sovitusti. Kilpailutamme ja aikataulutamme projektin vaiheet asiakkaan puolesta, Joni Nuutinen sanoo.
Puijon Rakenne ja Sisustus tarjoaa myös sisustussuunnittelua, joten tarvittaessa asiakas saa kotiinsa vaikka loppusilausta myöten uudistetun ilmeen.

Keväällä huolletaan ulkopintoja

Kevään tullen rakennusten huoltomaalaukset ja kuivajääpuhallukset tulevat ajankohtaisiksi. Kuivajääpuhalluksessa käytetään puristettua hiilidioksidia, joka on monikäyttöinen, täysin vedetön ja kemikaaliton puhdistusaine. Se sopii hyvin esimerkiksi maalin- ja sammaleen poistoon julkisivuista.
- Pinta jää kuivaksi, joten se on heti valmis käsiteltäväksi. Teemme asiantuntemuksella myös maalaustöitä, joten kauttamme maalipintojen uusiminen onnistuu kokonaispalveluna, Joni Nuutinen kertoo.

p
Puijon Rakenne ja Sisustus Oy

Annamari Nuutinen (sisustus) 0400 980 438
ansku@puijonrakennejasisustus.fi
Joni Nuutinen (kiinteistöt): 0400 980 439
joni@puijonrakennejasisustus.fi
www.puijonrakennejasisustus.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.