Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Iloa, onnea ja leikin välineitä

Lapset

Lelukauppa Partasen tonttupajassa on käsillä vuoden kiireisin aika, Minna Kunnasluoto kertoo.

Lelukauppa Partasen tontut ovat jo täydessä työn touhussa varmistaakseen, että lasten joulu onnistuu tänäkin vuonna.

Joulu tulee joka vuosi, jopa poikkeusaikoina. Lelukauppa Partasella uskotaan, että joulun merkitys on nyt vielä tavallistakin suurempi.
– Lasten hyvinvoinnista tingitään viimeisenä. Luulen, että tänä vuonna aikuiset haluavat entistäkin enemmän varmistaa iloisen joulun. Muutenkin perheen ja yhdessäolon merkitys on kasvanut. Lautapelit ja palapelit ovat hyvin suosittuja, Minna Kunnasluoto kertoo.
Lelukaupan tehtävä on tarjota lapsille iloa ja leikin välineitä. Tänäkin vuonna Partasella tehdään töitä tosissaan, että lapset saavat haluamansa lahjat.
– Korona on aiheuttanut omat haasteensa myös lelutoimituksiin. Joulun tilaukset tehtiin juuri maaliskuun epävarmoissa tunnelmissa ja joistakin tuoteryhmistä ei ole enää saatavissa lisätilauksia. Jos mielessä on jokin tietty tuote, kannattaa pelata varman päälle ja olla ajoissa liikenteessä.
Yksi joulun varmoista suosikeista on LOL Surprise, joka on tällä hetkellä suosituin lelubrändi maailmassa, mutta Kunnasluoto tietää, että joka joulu suosikeiksi nousee myös todellisia yllätyksiä.

Oikeat lelukaupat kutsuvat seikkailuihin

Lelukauppa Partanen on osa Oikeita lelukauppoja, joka on itsenäisten lelukauppojen ryhmittymä. Partasen lisäksi Oikeita lelukauppoja ovat Leluliike CasaGrande Turussa ja Raisiossa sekä Riihimäen Pieni Lelukauppa.
– Teemme entistä enemmän erityisesti markkinointiyhteistyötä. Leluliitteen lisäksi meillä on yhteismainoksia lelukirjoissa sekä yhteinen tv-kampanja.
Markkinointiyhteistyön lisäksi Oikeat lelukauppiaat saavat toisiltaan tuiki tärkeää vertaistukea.
– Olemme keskenämme myös hyviä ystäviä. Yhdessä kutsumme niin lapsia kuin aikuisia seikkailuihin ja leikin maailmaan.

Partasella toteutuvat monen lapsen ja aikuisenkin unelmat.

p
Lelukauppa Partanen

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
puh. 017 282 7511
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
myynti@lelupartanen.fi
www.lelupartanen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.