Timo Mykkänen, Sonja Tepponen ja Markku Nissinen viihtyvät musiikin ja soittimien parissa.

F-Musiikki täytti marraskuun 27. päivä 120 vuotta. Perinteisen Fazer-musiikin perinteitä jatkaa Kuopiossa hyvin varustettu soitinliike ydinkeskustassa Kuninkaankadulla. Instrumentteja ja tarvikkeita löytyy niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Monipuolinen valikoima takaa että F-Musiikista löytyy tarvittava välineistö niin kotitarvemusikanteille kuin kokeneille keikkajyrillekin. Perinteisten kieli- ja kosketinsoitinten lisäksi löytyy myös puhallinsoittimia saksofonista huiluun, lyömäsoittimia, jousisoittimia ja laaja valikoima vahvistimia sekä oheistarvikkeita ja esitystekniikkaa kuin myös DJ-tuotteita.

Ensisoittimeen kannattaa panostaa

Vaikka tarjontaa löytyy huippumerkkien uutuusmalleista edullisiin käytettyihin, on myynnissä vain aitoja soittimia vaikka ensisoittimiksi.
– Soittoharrastusta aloittavan instrumenttivalinta saattaa olla ratkaiseva hetki harrastuksen jatkumiselle, kehno soitin tappaa innon nopeasti. Ja tärkeintähän on aina käyttöarvo eli kuinka instrumentti tuottaa soittamisen ja edistymisen iloa soittajalleen, myymäläpäällikkö Sonja Tepponen kertoo .

Asiantuntevaa palvelua paikan päällä

Musiikkikaupassa tapahtuneet mullistukset ovat 2000-luvulla olleet varsin suuria. Internet verkkokauppoineen on pakottanut perinteisetkin toimijat ottamaan nykypäivän haasteet vastaan. Sonja Tepponen kertoo verkkokaupan löytäneen toimialalla oman paikkansa.
– F-Musiikilla on oma verkkokauppansa ja sen kautta tilataan myös paljon, mutta kivijalkakaupalla on yhä omat kiistattomat etunsa. Meillä on koko ajan liike täynnä tavaraa, soitintestausta varten on oma huoneensa ja huoltokin pelaa vaivattomasti. Henkilökohtaista palvelua arvostetaan, myös huolto ja käytettyjen soittimien kauppa pelaa kitkattomasti. Markku Nissinen ja Timo Mykkänen ovat tuttuja miehiä musiikkiväelle ja vuosikymmenten kokemuksella palvelu pelaa, Tepponen lupaa.

Lahjakortti toimii aina

F-Musiikin väki muistuttaa myös yleispätevästä lahjasta musiikkia harrastavalle nuorelle.
– Joulun aika on meilläkin kiireistä aikaa, mutta myös synttäri- tai valmistujaislahjana lahjakortti toimii aina. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin vaikka etukäteen niin lahjakortti osuu sopivan kokoiseksi, F-Musiikin väki vinkkaa.

 

p

F-Musiikki
Kuninkaankatu 21, 70100 Kuopio
puh. 010 320 7475
ma – pe 10 – 18, la 10 – 15
www.f-musiikki.fi