Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Joustavaa autonvuokrausta Männistössä

Autot, veneet ja moottoripyörät

Männistön Autovuokraus palvelee pitkällä kokemuksella ja joustavalla palveluasenteella. Vakioasiakas Ismo Apell pyörähti paikalle vuokraamaan peräkärryn Kimmo Perkiönmäeltä ja Eeva Salminkoskelta.

Kun tarvitaan vuokralle auto tai peräkärry, suuntaa moni kuopiolainen kulkunsa Männistöön jo vanhasta muistista. Samalla tontilla on nimittäin harjoitettu autonvuokrausta jo vuodesta 1983 lähtien. Männistön Autohuolto on vastannut liiketoiminnasta vuodesta 2017 lähtien.
Männistön Autovuokraus eli MAV.FI vuokraa kalustoa ammattitaidolla, pitkällä kokemuksella ja joustavasti. Kalustossa on valinnanvaraa.
– Pakettiautoja löytyy useissa eri kokoluokissa, tilavuudeltaan 6, 13 ja 19 kuutiota. Henkilöautoja on niin manuaali- kuin automaattivaihteisena. Myös B-kortilla kuljetettava, perälaudalla varustettu auto löytyy pihasta, yrittäjä Kimmo Perkiönmäki luettelee.
Niin ikään peräkärryjä on saatavissa eri kokoisina ja vuokrattavana ovat myös auto- ja venetraileri.
– Tarvittaessa meiltä löytyvät myös nokkakärryt ja kuormaliinat, Eeva Salminkoski kertoo.

Maksa laskulla tai osamaksulla

Autonvuokrausalalla joustavuus on valttia. Paikalla ollaan aamusta iltaan ja päivystysnumerosta tavoitettavissa muina aikoina. Joustoa löytyy myös laskutuksessa.
– Meillä myös yksityiset voivat maksaa laskulla. Käytössämme on Mash-laskutus, joka tarjoaa 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa sekä joustavan osamaksumahdollisuuden.

 

p

MAV.FI
Männistön Autovuokraus

Tapionkatu 12, 70500 Kuopio
ark. 8 – 17, la 8 – 15, su sopimuksen mukaan
puh. 017 261 6796
päivystysnumero 0400 167 910
Varaukset myös sähköpostilla:
myynti@mav.fi
www.mav.fi
Facebookissa Männistön Autovuokraus

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.