Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kallaveden Talohuolto, aidosti paikallinen jo 30 vuotta

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

Tarmo ja Tero Myllyselle oli itsestään selvää jatkaa isän käynnistämää yritystoimintaa. Kallaveden Talohuollon 30-vuotista taivalta juhlii perheen lisäksi noin 40 työntekijää.

Kallaveden Talohuolto on palveleva ja paikallinen kiinteistönhuoltoyhtiö, jonka koneet ovat monen kodin ja työpaikan pihalla tuttu näky.

Kallaveden Talohuolto on vuonna 1990 perustettu perheyritys. Toimintaa pyörittävät veljekset Tero ja Tarmo Myllynen, jotka jatkavat yrityksen perustaneen isänsä Juhani Myllysen aloittamalla tiellä.
Tero tuli koulut käytyään yritykseen töihin 1990-luvun loppupuolella ja Tarmo vuosituhannen vaihteessa. Molemmat aloittivat uransa kiinteistönhoitajina.
- Muita palkanmaksajia ei ole tarvinnut etsiä. Yrittäjyys ja perheyrityksen jatkaminen ovat olleet veressä, toimitusjohtajan tehtäviä nykyisin hoitava Tero Myllynen kertoo.

Kehittyvää talohuoltoa

Kallaveden Talohuolto kehittää toimintaansa ja kalustoaan koko ajan, jotta se pystyy vastaamaan joustavasti tämän päivän vaatimuksiin.
Viime vuonna yritys täydensi kalustoaan kahdella täysin kiinteistökäyttöön varustellulla JCB-409 kuormaajalla. Myös digitaaliset ratkaisut ovat arkipäivää, esimerkiksi kiinteistöjä koskevat tiedot kirjataan älypuhelimilla suoraan järjestelmiin.
- Meillä on periaatteena testata uusia ratkaisuja. Jos ne helpottavat työntekoa ja niistä on hyötyä asiakkaille, voimme ottaa niitä käyttöön, Tero Myllynen sanoo.
Marraskuun alussa Talohuolto muutti uusiin toimitiloihin Poijutielle Kelloniemeen. Muuton myötä saatiin kaikki toiminnot samaan osoitteeseen.

Asiakaslähtöistä palvelua

Kallaveden Talohuolto tarjoaa monipuoliset kiinteistönhuollon ja siivouksen palvelut taloyhtiöille ja liikekiinteistöille. Myllysen mukaan yhteistyö on monien asiakkaiden kanssa jatkunut yrityksen perustamisesta lähtien.
Tulevaisuuteen Kallaveden Talohuolto suuntaa luottavaisin mielin.
- Emme muuta systeemiä, mutta kehitämme toimintaa edelleen. Pyrimme tekemään asiat oikein, ajallaan ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti niin kuin tähänkin asti, Myllynen summaa.

p
Kallaveden Talohuolto Oy

Poijutie 6, 70460 Kuopio
toimisto avoinna arkisin 8 - 15
puh. 010 235 8100 (päivystys 24h)
asiakaspalvelu@kallavedentalohuolto.fi
www.kallavedentalohuolto.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.