Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Camp Clinic auttaa monipuolisesti alaraaja- sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, Minna Apajalahti ja Matias Hurme kertovat.

Camp Clinic tarjoaa yksilöllisiä lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineitä ja ratkaisuja Puijonlaaksossa.

Vaikka nimi on uusi, paikka, tuotteet ja palvelut ovat tuttuja. Suomen Ortotiikka & Protetiikka -nimi vaihtui kesällä Camp Cliniciksi. Fysioterapeutti ja jalkinevalmistaja Minna Apajalahti ja jalkaterapeutti Matias Hurme kertovat, että liikkeen toimintaperiaate on kuitenkin pysynyt samana.
– Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa erityisjalkineet, yksilölliset tukipohjalliset, valmisortoosit sekä kompressiotuotteet.
Asiakaskunnasta suurin osa kärsii erilaisista alaraaja- tai tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Jalkaterän alueen ongelmiin, jalka- ja selkäkipuihin sekä diabeteksen, reuman ja neurologisista sairauksista johtuviin kuormitusongelmiin on saatavissa apua Camp Clinicin vastaanotolta.
– Aika kannattaa varata puhelimitse, jotta jalka- tai fysioterapeutti on varmasti vapaana tutkimusta varten. Vastaanottomme löytyvät myös Varkaudesta, Mikkelistä, Helsingistä ja Turusta.

Yksilölliset jalkineet ja apuvälineet

Myymälän monipuolisista valikoimista löytyvät oikeat tuotteet ammattilaisen opastuksella. Puijonlaaksossa myös tehdään paikan päällä kenkien loppuvalmistusta sekä muutostöitä.
– Myymämme yksilölliset jalkineet valmistetaan Suomessa ja loppuviimeistelyn, samoin kuin yksilölliset pohjalliset, teemme täällä itse.
Erilaisista tuista voi olla hyötyä myös tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa sekä leikkausten jälkeisessä kuntoutusvaiheessa. Camp Clinicin valikoimista löytyvät kengät myös heille, jotka eivät löydä kenkäkaupasta omiin jalkoihin sopivia jalkineita.
Apajalahti muistuttaa, että työikäisten kannattaa kiinnittää jalkojen terveyteen erityistä huomiota.
– Jos työssä joutuu olemaan paljon jalkojen päällä, voi kuormitus aiheuttaa vaivoja. Jalkineohjaus, tukipohjalliset sekä kompressiotuotteet ehkäisevät rasituksen tuottamia ongelmia.

p

Camp Clinic

Kiekkotie 2, 70200 Kuopio
Ajanvaraus vastaanotolle
044 507 6880
info@campclinic.fi
www.campclinic.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.