Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kattoja suurella sydämellä

Rakentaminen ja remontointi

Kattokeskuksen uudet toimitilat löytyvät osoitteesta Purukatu 1.

Kun asiakastyytyväisyys on tärkein tavoite, täytyy myös yrityksen oman toiminnan olla linjassa sen kanssa. Puhtaasti kotimainen Kattokeskus panostaa työn ja materiaalien laadun lisäksi vahvasti myös henkilöstön hyvinvointiin. Uudet toimitilat Pitkässälahdessa ovat osa yhdessä tekemisen strategiaa.

Pitkäikäisyydestään huolimatta pelti- kuin tiilikattokin tarvitsee ennen pitkää saneerausta. Vuonna 1997 perustettu suomalainen perheyritys Kattokeskus on pelti- ja tiilikattoremonttien luotettu ammattilainen Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa ja Savossa. Viisi vuotta Kuopiossa toiminut Kattokeskus rakennutti vuodenvaihteessa Pitkälahteen uudet toimitilat.

Työhyvinvointiin kannattaa panostaa

Aluejohtaja Erik Riihimäki kertoo uuden kiinteistön olevan pitkän tähtäimen investointi.
– Tuotanto onnistui entisissä vuokratiloissakin, mutta tämä loistava tiimi ansaitsee myös muulla tavalla toimivat tilat. Kaikille on omat pukukopit ja varusteiden säilytys- ja kuivatustilat, suihkuja on riittävästi ja saunakin on ”heti valmis”-mallia. Tilavassa kahviossa nautitaan porukalla aamupuurot ja katsotaan päivän työt läpi. Myös asiakastilat ja neuvotteluhuone varusteineen ovat nyt valoisat ja tilavat, kuten myös myynnin ja hallinnon puoli. Työpaikalle on mukava tulla ja täältä on sujuvaa lähteä myös työkohteisiin kulloinkin tarvittavalla kalustolla, Riihimäki kertoo.

Kotimaista laatutyötä

Myynnistä vastaava Juuso Hattunen ei tarvittaessa epäröi itsekään kiivetä katolle. Kattokeskuksella työtehtävät on jaettu, mutta tarpeen mukaan rooleja rikotaan.
– Pidämme tärkeänä, että kokonaisuus on hallussa koko työyhteisöllä. Perheyrityksen arvot ja yhdessä tekemisen meininki on vahva myös tytärfirmoissa. Jos meille tulee uusi henkilö myyntipuolelle, ensimmäiseksi kypärä päähän ja katolle. Pitää tietää mistä puhuu ja tuotteet on tunnettava oikeasti, Hattunen kertoo ja muistuttaa että myös kotimaisuus ja kestävyys ovat Kattokeskukselle tärkeitä arvoja.
– Käytämme kotimaisia Ruukki ja Ormax -kattomateriaaleja, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään. Kaikki työvaiheet teemme ilman alihankkijoita, omien ammattilaisten työnä. Tuotanto tapahtuu näissä uusissa tiloissa pääosin käsityönä, jokainen katto asennetaan samalla porukalla alusta loppuun ja työllä on aina takuu. Näillä yksinkertaisilla pelisäännöillä olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen.

Erik Riihimäki ja Juuso Hattunen ovat erittäin tyytyväisiä uusiin, avariin toimitiloihin.

p
Kattokeskus Savo

Purukatu 1
70800 Kuopio
puh 010 229 0190
Myynti: Juuso Hattunen 050 407 6515
juuso.hattunen@kattokeskus.fi
kattokeskus@kattokeskus.fi
www.kattokeskus.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.