Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kesäistä kauneutta

Apteekit, terveys ja kauneus

Nautitaan kesästä ja hellitään ihoa niin ulkoisesti kuin sisäisesti, Sirpa Lyytinen muistuttaa Diego Dalla Palman vesipullo kädessään.

Keskelle kukkeinta kesää hellitään ihoa ja mieltä. Kauneushoitola Sirpa Lyytiseltä löytyvät Diego Dalla Palman ihanat kesäiset kauneushoidot ja -tuotteet.
– Nautitaan elämästä ja pidetään huolta ihon hyvinvoinnista, Sirpa Lyytinen kehottaa.
Yksi kesän uutuuksista on Body Bioenergy -sarja vartalolle ja jaloille. Light legs -geeli kiinteyttää, tehostaa mikroverenkiertoa, lievittää turvotusta ja parantaa ihon ulkonäköä. Saman sarjan kuoriva suihkugeeli tasoittaa, kosteuttaa ja mikrokuorii ihosta silkinpehmeän vain minuutissa. Tuote ei sisällä mikromuoveja vaan siinä käytetään vulkaanisen hiekan mikrojyviä.

Avaimet ajattomaan kauneuteen

IconTime Gold Elixir on intensiivinen hoito juonteita vastaan. Sillä on tasoittava vaikutus. Ylellinen ripaus kultauutetta stimuloi kollageenin tuotantoa ja tekee ihosta kuulaan.
– Saman sarjan C-vitamiinia sisältävä käsivoide syväkosteuttaa ehkäisten ihon kuivumista ja halkeilua. Iholle jää kevyt kalvo, joka ei ole rasvainen tai tahmea, Sirpa kertoo.
Hän nostaa ihon kesätuotteista esille myös ruusunmarjaöljyä sisältävän Multi-Tasking Oilin, joka ravitsee ja korjaa ihoa. Tuote sopii hyvin myös herkkäihoisille sekä lapsille.

Suojaa iho auringolta

Uudet Sun Care -tuotteet ovat iholla näkymättömiä unisex-tuotteita, jotka levittyvät helposti ja sopivat käytettäväksi kaikissa tilanteissa.
– Esimerkiksi Invisible Spray on koostumukseltaan kevyt ja levittyy nopeasti. Tuote käy hyvin myös miehille.
Kauneushoitola Sirpa Lyytiseltä löytyvät myös meikkituotteet sesongin hehkuvissa väreissä.

p
Kauneushoitola
Sirpa Lyytinen

Puijonkatu 33, 70100 KUOPIO
ma – pe 9 – 17, la sopimuksen mukaan
puh. 017 3644 797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@gmail.com
kauneushoitolasirpalyytinen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.