Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kiiltoa pintaan käsityönä

Autot, veneet ja moottoripyörät

Kurvaa autosi palvelevaan autopesulaamme, yrittäjä Jyrki Rissanen kehottaa.

Talven tullen auton maalipinta on koetuksella. Syksyllä on oikea aika puhdistaa auto kunnolla ja suojata maalipinta kovavahalla tai pinnoitteella.
– Talvikelissä maalipinta altistuu tiesuolalle ja lialle. Vahaamalla huolehditaan siitä, että maalipinta säilyy hyvännäköisenä eikä siihen pääse syntymään vaurioita, yrittäjä Jyrki Rissanen kertoo.
Kovavaha tai keraaminen pinnoite valitaan asiakkaan toiveiden ja auton tarpeen mukaan. Yhtenä esimerkkinä Rissanen mainitsee autopesulan käyttämistä tuotteista uusimman, Cartecin Ceramic Guard -pinnoitteen.
– Olemme nyt käyttäneet tuotetta jonkin aikaa ja se on ylivoimaisesti paras tähänastisista pinnoitteista. Erittäin pitkäkestoiselle keraamiselle suojalle annetaan kolmen vuoden takuu.

Huolto ja pesu samalla kertaa

Lemminkäisenkadun toimipiste muuttaa marraskuun alussa osoitteeseen Tehdaskatu 10. Kaikkiaan Autopesula Rissasella on neljä toimipistettä: Kuopiossa kaksi, Joensuussa yksi ja uusimpana helmikuussa avattu Iisalmen toimipiste. Yrittäjän lisäksi yrityksessä työskentelee yhteensä 10 työntekijää.
– Kaikissa pisteissä palvelemme sekä yksityisiä että yritysasiakkaita.
Hyvänä esimerkkinä toimivasta yritysyhteistyöstä on Avain Vaunun kanssa tehtävä yhteistyö. Autopesula Rissasella fiksataan kuntoon Avain Vaunun vaihtoautot. Yhteistyöstä hyötyvät myös huoltoasiakkaat.
– Kun auto tulee Avain Vaunulle huoltoon, ovat myös meidän palvelumme käytettävissä. Asiakas saa samalla kertaa auton huollettuna ja puhdistettuna takaisin.

p
Autopesula Rissanen

Tehdaskatu 10, 70620 Kuopio
(marraskuusta lähtien)
ma – pe 8 – 16, la sopimuksen mukaan
puh. 010 419 9282
info@autopesularissanen.fi
Kaivotie 29, 70700 Kuopio
puh. 010 419 9281
kaivotie@autopesularissanen.fi
Joensuu
Pankakoskentie 6, 80130 Joensuu
puh. 010 419 9283
joensuu@autopesularissanen.fi
Iisalmi
Kivirannantie 4, 74130 Iisalmi
puh. 010 4199 284
iisalmi@autopesularissanen.fi
www.autopesularissanen.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.