KiPaJyKän Jyrki Kähkönen ja Rentan Kai Sahlman paiskaavat tassua, yhteistyö toimii.

KiPaJykä tuottaa kiinteistöpalveluita ja vuokraa kalustoa niin yrityksille kuin yksityisillekin. Paitsi monipuolinen, on KiPaJyKä myös aidosti paikallinen ja sen päivystyspalvelun vaste on huippuluokkaa.
– Meillä puhelimeen vastaa 24/7 paikallinen osaaja eikä puhelinvastaaja. Vaste on kaksi tuntia, jolloin miehet ovat valmiina töihin Kuopion talousalueella. Usein apu joutuu ripeämminkin, toimitusjohtaja Jyrki Kähkönen kertoo.

Yhteispeliä Rentan kanssa

KiPaJykän eräs yhteistyökumppani on Renta, jonka vuokrattava kalusto kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Vuokraamoverkoston lisäksi yhtiöllä on merkittävät teline- ja sääsuojauspalvelut sekä työmaapalvelut. Yhteistyö KiPaJyKän kanssa on ollut saumatonta ja hyödyt molempien yritysten toimitusvarmuuden suhteen ovat olleet varsin selkeät.
– Kalustoa on todella paljon ja monipuolisesti, mutta ajoittain ruuhkahuippu yllättää. Silloin otamme Rentalta vaikkapa henkilönostimia, rakennustelineitä, uppopumppuja, betonisahoja tai mitä nyt tarvitaan. Periaatteemme on, että tarpeellinen kalusto on käytettävissä 24/7 ja yhteistyö Rentan kanssa varmistaa tämän. Esimerkiksi teollisuuslaitosten kanssa ei ole aikaa jäädä odottelemaan jonkun laitteen vapautumista muualta, jokainen seisova tunti on kallis, Jyrki Kähkönen muistuttaa.

p

KipaJykä
Virranniementie 14, 70420 Kuopio
puh. 045 313 9379
Kiinteistöhoito päivystys 24/7
050 5760935
Teollisuuspäivystys 24/7
puh. 040 356 9002
etunimi.sukunimi@kipajyka.fi
www.kipajyka.fi

Renta
Leväsentie 23, 70780 Kuopio
puh. 040 1611 917
kuopio@renta.fi