Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kuirin Taksipalvelu tarjoaa monipuolisia taksi- ja kuljetuspalveluita laadukkaalla kalustolla. Pandemia-aika on kuitenkin purrut myös taksitoimialaa. Yrittäjä Jukka Kuiri ei kuitenkaan ole jäänyt tolpalle tai toimistoon odottelemaan, autoihin liittyvää lisäaskaretta on ilmaantunut varsin luontevasti. Tumman puvun rinnalle on tullut rennompikin asu ja ratin sijasta käsissä ovat nyt myös painepesuri ja muut pesutarvikkeet.

– Pesuhommat ovat tuttuja ja olenpa ollut autofiksaamossa aikoinani töissäkin. Pesupuolen tehostaminen on ollut suunnitelmissa jo aikaisemminkin ja tässä tilanteessa se oli aika toteuttaa. Maalipintaa säästävälle käsinpesulle on tarvetta ja tilausta ja tämä palvelu on löydetty varsin mukavasti. Jos tilanne olisi normaali, ilman koronan tuomia harmeja, pesuhommassa olisi mahdollista työllistää kokonaan yksi henkilö. Tässä tilanteessa pesupalvelu on arvokas lisä ja tapa yrittää selvitä poikkeusajasta takaisin normiarkeen. Täällä Toivalan tallilla on pesuhommia ollut ajoittain ihan jonoksi, mutta lisää mahtuu vielä. Eikun soitto tännepäin 040 7338321, pesuaika järjestyy joustavasti. Jukka kertoo myös uudenlaisten kuljetuspalveluiden kysynnän lisääntyneen.

– Tavallisten taksikyytien lisäksi hoidamme myös Vitosella kotiin -verkoston kuljetuksia, missä useamman kuopiolaisyrityksen verkkokaupan tilaukset hoidetaan keskitetysti Lelukauppa Partasen kautta. Toimitamme tuotteet vitosella kotiovelle Kuopion kaupungin alueella. Vitosella kotiin voi tilata myös Fashion Star By Satu, Live4, Liivi Rusini, Puustjärven Kello ja Kulta sekä Kaiku Kids -verkkokaupoista. Näiden kuljetusten lisäksi tavara liikkuu myös K-market Neulamuikun verkkokaupan tiimoilta ja valmiudet kaikenlaisiin kuljetuksiin ovat muutenkin hyvät. Laatukalustolla ja osaavien kuskien toimesta hoituvat nämäkin hommat, Jukka Kuiri lupaa.

X-tekijät -juttusarjassa Savon XPress kertoo kuopiolaisten yritysten toiminnasta koronaviruksen aikaansaaman poikkeustilan aikana. Jutut on tehty hallituksen ohjeistamien turvamääräysten mukaisesti.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.