Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kokonaisvaltaista ryhtiä ja hyvinvointia

Apteekit, terveys ja kauneus, Liikunta ja hyvinvointi

Voiman lisäksi myös kehon liikkuvuudesta on syytä huolehtia, Joona Liinamaa (vas.) ja Petri Toivanen muistuttavat.

Hyvinvointikeskus Ryhti muutti vuodenvaihteessa Rypysuolle. Uudistuneet, modernit tilat mahdollistavat kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimisen.
Hanna ja Joona Liinamaa kertovat, että Hyvinvointikeskus Ryhti on kaikkien ihmisten lämminhenkinen matalan kynnyksen sali. Kuntosalilla yhdistyvät monipuolisuus sekä pienen salin yhteisöllisyys ja ihmisläheisyys. Asiakkaiden ikähaitari ulottuu varhaisnuorista eläkeläisiin.
– Tulemme rajaamaan asiakasmäärät niin, ettei salille pääse syntymään ruuhkia vaan treenaaminen onnistuu hyvin omassa tahdissa.
Yrityksen toiminta-ajatus on vuosien saatossa terävöitynyt entisestään.
– Kokonaisvaltainen harjoittelu ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Peruskuntosalin lisäksi uusissa tiloissa onkin tilat myös toiminnalliseen harjoitteluun.

Voimaa liikkuvuutta unohtamatta

Sekä Liinamailla että kuntosalivastaava Petri Toivasella on vankka kokemus niin kehonpainoharjoittelun kuin kamppailulajienkin puolelta.
– Keho on kokonaisuus, joten sekä voimasta että liikkuvuudesta on syytä pitää huolta. Kuntosaliharjoittelu ja toiminnallinen harjoittelu tukevatkin toinen toisiaan, Toivanen muistuttaa.

Kehonhuoltoa hoitolassa

Kokonaisvaltaisuutta tukee myös keskustassa Vuorikadulla sijaitseva hoitola, jonka palveluihin kuuluu hieronnan lisäksi perinteinen jäsenkorjaus. Ajanvaraus tapahtuu kätevästi verkossa.
– Etsimme yhdessä ratkaisut asiakkaan vaivoihin tarpeen mukaan eri menetelmiä käyttäen. Myös ylläpitävä lihashuolto on tärkeä osa harjoittelua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

p
Hyvinvointikeskus Ryhti

Kuntosali
Rypysuontie 68, 70280 Kuopio
Ovet avoinna kortilla klo 5 – 23,
päiväkortilla klo 5 – 15
Hoitola
Vuorikatu 34 B, 70100 Kuopio
Hoitoajat ajanvarauksella sop. mukaan
p. 0400 517 766
Kuntosalivastaava Petri Toivanen
p. 045 783 35454
info@hyvinvointikeskusryhti.fi
www.hyvinvointikeskusryhti.fi
Myös Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.