Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Korkealaatuisia LVI-palveluja asiakkaan parhaaksi

Erikoisliikkeet

Sami Metros on asentanut konetallin lattialämmityksen ja tekee vielä säätötöitä.

Virtalan LVI Oy on lvi-alan monipuolinen palveluyritys, joka suunnittelee, asentaa ja huoltaa erilaiset LVI-järjestelmät kunkin asiakkaan tarpeen mukaan.
Yritys on keskittynyt korkealaatuisten, pitkäikäisten ja tehokkaiden järjestelmien ja laitteiden asennuksiin ja huoltoihin.

Jani Metros aloitti yrittäjänä vuonna 2009, ja nyt yritys työllistää hänen lisäkseen kaksi asentajaa. Yritys tekee LVI-asennuksia sekä korjausrakennus- että uudiskohteisiin ja huoltaa erilaisia LVI-järjestelmiä.
– Olemme erikoistuneet erilaisiin lämmitysratkaisuihin ja putkistosaneerauksiin. Myös öljypoltinhuollot ja lämpöpumppuasennukset ovat tärkeä osa toimintaa. Toimialueinamme ovat pääasiassa Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala, mutta öljypoltinhuoltoja teemme kauempanakin, Jani Metros esittelee.

Laatuun ja toimivuuteen kannattaa sijoittaa

Virtalan LVI Oy:n kautta asiakas saa kaikki suunnitelmat ja laitteet erilaisiin LVI-kohteisiin. Yritys käyttää vain tunnettuja laitteita ja komponentteja, joiden toimivuuteen voi luottaa. Tunnettujen merkkien varaosia myös saadaan tarvittaessa nopeasti hankituiksi.
– Asennamme kaikki myymämme laitteet ja tarvikkeet ja käytämme asennuksissa vain korkealaatuisia ja hyväksyttyjä materiaaleja ja työmenetelmiä. Asennuksen jälkeen järjestelmät ovat käyttökunnossa ja asiakas saa tarvittavan käytönopastuksen.
Virtalan LVI myös huoltaa kaikki asentamansa laitteet. Tavoitteena on kaiken kaikkiaan tuottaa asiakkaille hyötyä ja suurta vastinetta käytetylle rahalle. Töiden ja varaosien laatu ja kestävyys merkitsevät asiakkaalle kustannustehokkuutta ja huoletonta käyttöä.

Lämmitys optimoitu, jätevesiasiat kuntoon

– Teemme esimerkiksi LVI-, käyttövesi- ja lämpöjohtosaneerauksia ja erilaisia lämmitysjärjestelmän muutoksia. Yksityisenä yrityksen emme ole sidottu yhteen lämmitysratkaisuun, vaan toimitamme asiakkaalle aina oikean eli kustannustehokkaan lämmitysjärjestelmän tarpeen mukaan. Suoraa sähkölämmitystä emme enää asenna, Metros kertoo.
Virtalan LVI tarjoaa myös aurinkosähköjärjestelmiä. Niiden hinnat ovat kilpailukykyiset ja teho hyvä, ja järjestelmän tuottamaa sähköä voi käyttää myös viilennykseen.
Haja-astusalueen jätevesijärjestelmien tulee olla kunnossa tänä vuonna. Useamman kerran muuttunut jätevesiasetus koskee etenkin rantatonttien kesämökkejä. Niiden pitää täyttää puhdistusvaatimus 31.10.2019 mennessä. Virtalan LVI onkin valmiina asentamaan uusia järjestelmiä ja huoltamaan jo rakennettuja.
Maatila täydentää yrityksen toimintaa
Virtalan tilan emolehmätuotannossa on 60 hereford- ja angus-lehmää. Lisäksi tila tuottaa hunajaa 33 pesässä, kasvattaa luomunurmea, tekee koneurakointia ja myy polttopuuta.
Tilan emäntänä toimii Jari Metroksen puoliso Mervi Metros.

Lvi-yrittäjä Jani Metros siirtyy välillä asennustöistä sujuvasti maatilansa töihin.
p
Virtalan LVI Oy

Litmaniementie 770, 71310 Vehmersalmi
puh. 010 504 8770
info@virtalan.fi
www.virtalan.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.